Eugenia Şerban: “A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!”

De: Cătălina Matei / 03.06.2014, 09:17

Eugenia Şerban: “A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!”
Actriţa Eugenia Şerban (45 de ani) trece printr-un moment extrem de dificil, după ce o operaţie a lăsat-o cu tumori la ambii sâni, care în orice moment pot deveni canceroase.

Vedeta afirmă că singura ei soluţie în acest moment este accea de a fi supusă unei operaţii de extirpare a sânilor. Întrucât medicii din România nu vor să o opereze, ea va merge în Turcia pentru a-şi rezolva problema de sănătate.

„Tumorile mele nu sunt canceroase, însă există 50% şanse să devină. Am probleme de 7 ani şi ceva. Mi-am făcut un implant în 1999 şi, pentru că am luat în greutate, am decis să mi le scot. Şi operaţia a dat greş. Am făcut niste necroze şi am rămas cu nişte tumori care pot deveni canceroase. Sunt niste tumori pietrificate, la unul dintre sâni este mai grav ca la celălalt. Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia. La un spital din România nu şi-au asumat răspunderea pentru operaţie, de aceea merg în Turcia. Nu am încredere în România, aştept cu mari emoţii opiniile medicilor de acolo.”, a declarat vedeta la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la ProTV.