Eugenia Şerban o va interpreta pe Muma Pădurii într-un spectacol de 35.000 de euro

Apropo.ro / 02.05.2013, 11:00
Eugenia Şerban o va interpreta pe Muma Pădurii într-un spectacol de 35.000 de euro
Spectacolul “Tărâmul Basmelor-Începuturi” se anunţă a fi de senzaţie, atât prin concept cât şi prin costurile de producţie. Show-ul în care va juca, printre alţi actori renumiţi, şi Eugenia Şerban a “înghiţit” până în prezent aproximativ 35.000 de euro.

A.P.I.R, producătorul celei mai spectaculose idei de până acum, pusă şi în practică, s-a ambiţionat, şi chiar acum, pe timp de criză, a investit în spectacolul „Tarâmul Basmelor-Începuturi” zeci de mii de euro. Pentru că este un spectacol în care se vor îmbina proiecţii de animaţie şi teatru, Alin Panc, preşedintele A.P.I.R., a angajat graficieni  cu mare experienţă care au lucrat pentru multe filme chiar la Hollywood. Copiii, şi nu numai, vor fi fascinaţi de costumele ce au fost confecţionate din piele şi de accesoriile pe care actriţa Eugenia Şerban, care o va interpreta pe Muma Pădurii, le-a comandat special.

Muma Padurii

Cele 6 măşti din latex pe care le va purta  Zmeul Zmeului comandate în SUA, săbiile, buzduganul lui Greuceanu, toporele şi alte arme cu care se vor lupta personajele noastre de basm au fost create special să ofere protecţie actorilor şi au costat mult peste aşteptări. Colierul pe care-l va purta Ileana Cosânzeana, inelul Zmeului, brăţara lui Harap Alb au fost de asemenea scump plătite deoarece au fost lucrate manual din pietre speciale.

“Tărâmul Basmelor-Începuturi” este locul în care copilul tău şi copilul din tine se pot întâlni. “Când inimile bat una pentru cealaltă, când muşchii se-ncordează în acelaşi timp, când nervii se-ntind împreună, când tot trupul şi spiritul s-adună într-o ultimă-ncercare s-atingă acelaşi nobil ţel…magia se-ntâmplă”, spune naratorul spectacolului Eusebiu Ştefănescu.
Premiera spectacolului va fi pe 11 mai 2013, ora 11.00, în sala Epika, “Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City”.