Euro 2016 – Descoperă cea mai nouă aplicaţie pentru telefon şi tabletă cu rezultate live

De: Nicoleta Nicolae / 05.05.2016, 09:00


Euro 2016 - Descoperă cea mai nouă aplicaţie pentru telefon şi tabletă cu rezultate live
Indiferent că vei fii pe stadion, acasă, la serviciu sau la o terasă, vei avea nevoie de o aplicaţie care să-ţi furnizeze rezultatele live de la Euro 2016. În prima parte a competiţiei se vor desfăşura câte 3 partide în fiecare zi, la orele 16, 19 şi 22.

PariuriX.com vrea să te ajute să rămâi mereu conectat la desfăşurarea de forţe de la Campionatul European de Fotbal şi de aceea, a pregătit o aplicaţie  inedită de scoruri live, statistici avansate şi sugestii de ponturi, care se află în faza de testare şi este acum disponibilă pe Android. Aplicaţia va fi disponibilă şi pentru iOS şi Windows Phone, înainte de startul competiţiei.

Dacă doreşti să contribui la îmbunătăţirea platformei, accesează pagina Aplicaţie telefon Euro 2016 de pe forumul de discuţii al comunităţii pariorilor din România şi spune-ţi părerea! Orice feedback este binevenit.


Aplicaţia va prezenta şi echipele oficiale de start ale fiecărei partide, odată ce acestea vor fi transmise către presă. Însă, de departe, cel mai interesant aspect al acestei aplicaţii va fi platforma de pronosticuri.
Această ediţie a Campionatului European de Fotbal se anunţă a fi una cât se poate de spectaculoasă. Vreau să-ţi prezint câteva dintre cele mai interesante aspecte pe care le propune Euro 2016.


Nou format şi nou-venite
Începând cu Euro 96 şi până la ultima ediţie desfăşurată, competiţia avea numai 16 echipe, însă la Euro 2016 vor participa 24 de naţiuni. Echipele clasate pe primele două locuri din fiecare grupă vor merge mai departe, alături de cele mai bune 4 ocupante ale locului 3, pentru a completa faza şaisprezecimilor.
Din acest punct de vedere, naţionala României ar avea nevoie de o victorie în faţa Albaniei pentru a merge mai departe, considerând că nu vor fi alte 4 echipe care să obţină mai multe puncte. Totuşi, băieţii lui Iordănescu trebuie să se asigure că nu vor pierde celelalte două partide la o diferenţă mare de scor, pentru a avea un golaveraj cât se poate de bun.