Eva Longoria – Biografie, informaţii, poze

De: Mioara Tronaru / 17.02.2014, 16:49
Eva Longoria – Biografie, informaţii, poze
Actriţă şi producătoare americană.

Revista “People” a votat-o printre cele mai frumoase 50 de femei din lume, iar alte publicaţii precum “Maxim”, “Variety”, “USA Today” au inclus-o în topuri de popularitate sau al celor mai hot celebrităţi. În plus, este una dintre ambasadoarele care duc faima numelui L’Oreal în toată lumea.

Printre filmele pentru marele ecran în care a jucat se numără “Harsh Times”, cu Christian Bale, şi “The Sentinel”, cu Michael Douglas, Kiefer Sutherland şi Kim Basinger, în care are rolul unui agent secret. Pe micul ecran a apărut în “The Dead Will Tell” cu Anne Heche, Jonathan LaPaglia şi Kathleen Quinlan.

Eva şi-a sărbătorit debutul în teatru în populara comedie “What the Rabbi Saw”, publicaţia “Back Stage West” scriind: “Eva Longoria este senzaţională”.

Cea mai mică dintre cele patru surori, Eva Longoria s-a născut pe 15 martie 1975 în Corpus Christi, Texas, iar apoi a studiat la Universitatea din Texas A&M-Kingsville. După absolvire, a participat la un concurs de talente, datorită căruia a ajuns la Los Angeles, unde a intrat în atenţia unui agent de teatru.

După roluri de debutantă în “The Bold and the Beautiful”, “General Hospital” şi în “Beverly Hills, 90210”, a participat la audiţii şi a jucat-o pe Isabella în popularul “The Young and the Restless”. Din 2004, interpretează rolul Gabrielle Solis în serialul de succes ”Neveste disperate”.

Longoria locuieşte în Los Angeles. Este implicată în numeroase campanii umanitare. Este purtător de cuvânt la Padres Contra El Cancer, ajutând latino-americanii bolnavi de cancer. De asemenea, se implică şi în educarea lor, ocupându-se de cursuri de salsa, gătit şi literatură şi istorie din America de Sud.