Eva Longoria va fi numită „Artistul anului” de către Universitatea Harvard

Apropo.ro / 19.02.2015, 09:00
Eva Longoria va fi numită
Actriţa americană Eva Longoria va primi titlul "Artistul anului" pe 2015 din partea Universităţii Harvard în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 21 februarie.
Actriţa, una dintre vedetele serialului „Neveste disperate”, s-a remarcat în ultimii ani şi în alte domenii, precum activismul politic şi acţiunile de caritate, informează  contactmusic.com. Titlul „Artistul anului” îi va fi decernat în cadrul unei ceremonii care va avea loc sâmbătă, cu ocazia Cultural Rhythms Festival, organizat de Universitatea Harvard.
 
Printre personalităţile recompensate în trecut cu această distincţie se află câteva nume de marcă de la Hollywood, precum Will Smith, Denzel Washington, Matt Damon, Halle Berry şi Sharon Stone.
 
„Comitetul nostru studenţesc apreciază contribuţia extraordinară adusă de Eva Longoria industriei de divertisment, alături de admirabilele acţiuni umanitare pe care le desfăşoară prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Eva’s Heroes, o fundaţie care sprijină dezvoltarea copiilor cu dizabilităţi, ca şi sprijinul pe care ea îl oferă pentru National Center for Missing and Exploited Children”, a declarat S. Allen Counter, directorul Harvard Foundation.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Conform Mediafax, Eva Longoria a obţinut în 2013 o diplomă de masterat la California State University din Northridge, unde a studiat istoria populaţiei americane de origine latină în cadrul cursului intitulat „Studii Chicano”.
 
Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”.