Evan Rachel Wood îl acuză într-un documentar de viol pe Marilyn Manson

De: Ana Obretin / 25.01.2022, 08:47
Evan Rachel Wood îl acuză într-un documentar de viol pe Marilyn Manson

Actrița americană Evan Rachel Wood l-a acuzat pe cântărețul Marilyn Manson că a violat-o în timp ce filma pentru unul dintre videoclipurile muzicale ale acestuia.

După ce l-a denunțat pe Marilyn Manson la poliție, Evan Rachel Wood a vorbit într-un documentar HBO despre faptul că acesta a violat-o. Actrița, cunoscută pentru rolurile din serialul „Westworld” și filmul „Thirteen”, a acceptat să participe la filmările pentru documentarul „Phoenix Rising”, prezentat la Festivalul de Film Sundance, care arată lupta pentru prelungirea termenului de prescripție pentru infracțiunile sexuale, pentru a permite victimelor să obțină dreptate.

CITEȘTE ȘI: Mandat de arestare, emis pe numele rockerului Marilyn Manson

Migraţie la Hollywood! Actori celebri care au lăsat marele ecran pentru serialele TV

Wood a povestit despre filmările, în 2007, pentru videoclipul „Heart-Shaped Glasses”, unul dintre hiturile lui Marilyn Manson. „Am vorbit despre o scenă de sex simulată. Dar, când rulau camerele, a început să mă pătrundă cu adevărat”, a spus Wood, care a fost logodită cu Manson. „Nu am fost niciodată de acord cu asta”, a insistat ea. Actriță din copilărie, ea a explicat că „nu a știut să spună nu” pentru că „a fost condiționată și antrenată să nu răspundă niciodată, să ajungă până la capăt cu orice preț”.

Acuzațiile lui Evan Rachel Wood, respinse de Marilyn Manson

Evan Rachel Wood a început o relație cu Marilyn Manson – pe numele real Brian Warner – în 2006, pe când avea 18 ani. Cântărețul avea atunci 37. „Am fost forțată să fac un act sexual comercial sub un pretext fals (…) Am fost violată în fața unei camere”, a mărturisit ea. În timpul atacului, „pot spune că echipa s-a simțit foarte stânjenită și că nimeni nu știa ce să facă”, a adăugat actrița. Potrivit documentarului, Marilyn Manson a făcut presiuni apoi pentru ca Wood să îi asigure pe reporteri că nu a existat o scenă de sex reală în timpul filmărilor.

Avocatul cântărețului, Howard King, a negat acuzațiile. „Dintre toate afirmațiile false ale lui Evan Rachel Wood despre Brian Warner, repovestirea ei fantezistă a videoclipului muzical ‘Heart-Shaped Glasses’, filmat în urmă cu 15 ani, este cea mai nesăbuită și ușor de respins, deoarece au existat mulți martori”, a scris el într-un comunicat remis AFP. „Scena de sex simulată a necesitat câteva ore de filmare, cu mai multe reprize, din unghiuri diferite și mai multe pauze lungi între fiecare filmare”, spune avocatul. „Brian nu a făcut sex cu Evan pe acel platou și ea știe că acesta este adevărul”, a mai spus King.

Anchetă deschisă

Mai multe femei, precum actrița Esmé Bianco („Game of Thrones”), l-au acuzat pe Marilyn Manson de viol și alte agresiuni sexuale, pe care acesta le neagă. Poliția din Los Angeles a confirmat anul trecut că a deschis o anchetă privind acuzațiile de violență în cadrul cuplului săvârșite de cântăreț între anii 2009 și 2011.

În vârstă de 53 de ani, Marilyn Manson și-a creat un personaj public bizar, cu machiaj de inspirație gotică, lentile de culori diferite și părul negru. Numele de scenă este inspirat de actrița Marilyn Monroe și de liderul unei secte însetat de sânge Charles Manson, cel care a comandat asasinarea actriței Sharon Tate. Casa sa de discuri Loma Vista Recordings și agenția de talente CAA au întrerupt relațiile cu cântărețul în urma acuzațiilor care i-au fost aduse. Totuși, el continuă să înregistreze piese și a apărut în special pe albumul „Donda” lansat anul trecut de Ye (Kanye West).

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood, actrita din „True Blood”, e bisexuala

Foto: Profimedia Images