Evenimente din weekend-ul 13-15 februarie, în Bucureşti

Redacția / 13.02.2015, 18:08
Evenimente din weekend-ul 13-15 februarie, în Bucureşti
Acest sfârşit de săptămână este unul special, ţinând cont de faptul că pe 14 februarie este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor.

Vă prezentăm câteva oferte importante şi interesante, care să mulţumească toate genurile, chiar dacă este iubire sau nu la mijloc: concerte de jazz, hip-hop şi nu numai, teatru, operetă, târguri de cadouri şi altele…

1) Concerte de Valentine’s Day, în Bucureşti

Astfel, pe lângă obişnuitele cadouri, puteţi să oferiţi şi un bilet la unul dintre următoarele concerte, care vor fi susţinute în preajma acestei zile sau chiar în data de 14 februarie.

Ştefan Stan, prima Voce a României, trupele Holograf, Taxi sau Zdob şi Zdub, Luiza Zan Şi István Gyárfás sau Swollen Members vă aşteaptă la concertele lor spectaculoase şi de neuitat. Vezi aici toate detaliile despre concerte!

2) Târguri de Valentine’s Day 2015, în Bucureşti

Pentru a veni în ajutorul îndrăgostiţilor, în goana lor după cadouri, în Bucureşti s-au deschis mai multe târguri pline de daruri pentru această zi specială, dar şi pentru întreaga perioadă. Vezi aici câteva dintre ele!

3) Romeo şi Julieta
Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”
Bd. Octavian Goga, nr. 1, sector 3

FOTO: operata.ro


Programul Casei de bilete
Marţi – Sâmbătă: 11.00 – 19.00
Duminică: 14.00 – 19.00
Luni: închis

bilete@opereta.ro

Musicalul „Romeo şi Julieta”, creat de Gérard Presgurvic, a avut premiera pe scena Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” în aprilie 2009, fiind primul musical pop-rock montat de o instituţie profesionistă de teatru muzical din ţară.

Producţia a fost primită cu succes atât în rândul publicului, cât şi al criticii de specialitate, care a numit musicalul „Spectacolul anului 2009” în cadrul Galei Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, ediţia a XX-a. Mai multe detalii, aici!

4) ”Două liniuţe” – de Lia Bugnar
Godot Cafe Teatru, 14 februarie

O comedie dulce-amară despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre bănci, gânduri stinghere şi alte lucruri neaşteptate care au multe de povestit… Cami aşteaptă un inel… sau un copil? VEZI AICI detalii despre distribuţie şi bilete!

Regia: Lia Bugnar
Costume: Dorin Negrău
Butaforie: Cătălin Grigorescu
 

5) Premiera cinema:
„Cincizeci de umbre ale lui Grey/Fifty Shades of Grey”

De Ziua Îndrăgostiţilor, se lansează cel mai aşteptat film al anului, drama „50 de umbre ale lui Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey/Fifty Shades of Grey”.

VEZI AICI SYNOPSIS , FOTO & TRAILER

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Filmul rulează la toate  cinematografele importante din Bucureşti!

6) Centrul Vechi: Karaoke Party @ Anton Pub
14 februarie
Str. Şepcari nr. 22


În locul unde s-a născut Karaoke în Centrul Vechi, de unde a luat naştere şi trupa Jukebox, în Piaţa Sf. Anton vis-a-vis de Hanul lui Manuc, actualmente Anton Pub vă puteţi etala vocea şi carisma.

În Anton Pub se organizează în fiecare seară Karaoke Party, ceea ce înseamnă multă muzică şi distracţie, dar nu în ultimul rând premii, pentru că în fiecare seară se pune la bătaie o sticlă de Vodka, Gin sau Whiskey!!! DJ Antidot va garanteaza distractia, promote orasulvechi.ro!!! Mai multe detalii, pe www.antonpub.ro
 

7) Concert Firma
Club Control, 14 februarie, 21.00


 

Pe 14 februarie 2015 FIRMA vă invită în club Control, de la ora 21.00, să vă lansaţi împreună într-o călătorie vizuală, un eveniment video mash-up, care va culmina cu proiecţia clipului ”Două suflete”.

Clipul piesei ”Doua Suflete”, regizat chiar de Daniel ”Rocca” Stoicea, solistul trupei, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică, scrie infomusic.ro.

ehnica ilustării video ”poveste în poveste” te introduce într-un orăşel medieval italian şi face salturi secvenţiale spre un prezent al introspecţiei şi al amintirilor. Mai multe detalii, pe www.control-club.ro