Evenimente în weekendul 30-31 mai

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2015, 08:00
Evenimente în weekendul 30-31 mai
Pentru minivacanţa de 1 iunie, avem pentru voi câteva propuneri de petrecere a timpului liber. Evenimente sunt pentru toată lumea, de la mic la mare.

Clinceni Airshow

Aeroclubul României organizează sâmbătă un spectacol aviatic dedicat copiilor. Invitaţi speciali vor fi: Fortele Aeriene Române, INCAS – Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Aerospatiala „Elie Carafoli” şi Aerobatic Yakers,TNT Brothers.

 

Festivalul Internaţional de Statui Vivante

Teatrul Masca marchează cei 25 de ani de activitate printr-un festival inedit. Festivalul Statuilor Vivante va avea loc în Parcul Crângaşi. Sunt invitaţi atât părinţii cât şi cei mici la o după-amiază relaxantă şi distractivă.

Bubble Parade Bucharest

Bubble Parade este un flash mob simultan în Londra, Sofia, Zurich, Ljublijana, Quebec, Singapore şi Bucureşti, unde participanţii vor  avea la dispoziţie tot felul de baghete, sticluţe, găletuse  cu care vor putea face baloane din săpun. În Bucureşti, Bubble Parade va avea loc în Piata Roma din Centrul Vechi, duminică, 31 mai.

Avanpremiera Les Films de Cannes a Bucarest

Les Films de Cannes a Bucarest aduce în premieră la Cinema Studio, cel mai nou film al lui Corneliu Porumboiu, Comoara, alături de câteva dintre cele mai apreciate titluri la Cannes 2014. Totul se întâmplă pe 28 mai de la ora 18.00.

A taste of Romanian culinary traditions from Ţara Făgăraşului: food &wine tasting

Dacă vă era dor de Ţara Făgăraşului şi vreţi să gustaţi bunătăţi din această zonă, puteţi merge cu partenerul sau partenera în Lugera Café, pe 30 mai de la ora 19.00.