Evenimentele din Bucureşti pentru weekendul 5-7 iunie

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2015, 18:00
Evenimentele din Bucureşti pentru weekendul 5-7 iunie
În acest week-end, în Bucureşti, au loc o serie de evenimente care mai de care mai atractive: concerte, festivaluri, filme, târguri şi multe altele.

Femei pe Mătăsari – Festivalul urban aflat la a 5-a ediţie ne aşteaptă cu ateliere, petreceri, escape rooms, cu poveşti despre Bucureştii mahalalelor, despre mahalagii şi comercianţii din Obor şi dinTârgul Moşilor, dar şi cu  poveşti despre femei, librării şi primari. Evenimentul durează  vineri, sâmbătă şi duminică ( 5-7 iunie).

B-FIT in the Street – Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă, se află la a 7-a ediţie. Organizat de  ARCUB, acesta se desfăşoară în perioada 4 – 7 iunie şi include 24 de spectacole în aer liber – toate cu intrare gratuită – în  Piaţa George Enescu, Piaţa Universităţii, Piaţa Roma, Piaţa Sf. Anton şi străzile din Centrul istoric.

Iarmaroc Work at Home Moms este un eveniment dedicat mămicilor sau viitoarelor mame care îşi pot achiziţiona cărucioare, hainuţe şi jucării pentru cei mici. Se întâmplă pe 6 iunie, la Şcoala Libera Waldorf, din  strada General Berthelot nr. 25, sector 1, Bucuresti, între orele 10.oo-16.oo, accesul fiind gratuit.

Muzeul Dansului Modern şi Contemporan, organizat de  Centrul Naţional al Dansului

Roaba de cultură – Parcul Herăstrău găzduieşte în weekendurile de vară numeroase evenimente culturale, iar anul acesta totul începe cu Suedia Creativă. Aşadar, vorbim de concerte, demonstraţii de gătit, ateliere de picture etc.

Concert Vama. Fanii trupei vor putea să-şi asculte muzica preferată pe 5 iunie, de la ora 23.00, la Beraria H, din Bucureşti.

Preţul biletului este 55 lei şi poate fi achizitionat din reteaua de parteneri bilete.ro, iabilet.ro sau direct de la intrare.

Filme noi în cinema. Dacă aveţi chef de o comedie bună, în acest week end, în cinematografele din Bucureşti rulează comedia Spioana, cu Melissa McCarthy.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) este o analistă blocată în spatele unui birou din subsolul sediului agenţiei CIA care ghidează agenţii de teren prin intermediul satelitului şi microfoanelor pe care le poartă aceştia pentru a prinde băieţii răi.

Natura Fest Ziua Internaţională a Mediului este sărbătorită în Parcul Cişmigiu, pe 5 iunie, cu expoziţii de artă cu materiale reciclate, ateliere creative pentru copii, tineri şi adulţi, jocuri, o plimbare prin Bucureşti cu bicicletele, dans, dar şi multe alte surprize.

Târgul lui Cireşar la Muzeul Ţăranului Român aduce laolaltă producători şi meşteri vestiţi, artizani şi colecţionari de antichităţi, tineri artişti şi bucătari pricepuţi. Intrarea este gratuită.

 

Concert Andre Rieu. Marele artist va susţine o serie de spectacole în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în weekendul 5-7 iunie 2015. Preţul biletetelor variază între 173 şi  864 lei.

Timpul este un spectacol multimedia care va avea loc la Palatul Şuţu – Muzeul Municipiului Bucureşti. Vineri, 5 iunie, la ora 21.00 iubitorii de gen sunt aşteptaţi la spectacol. Preţul unui bilet este de 16 lei.

Vezi si

 12 locuri de distracţie din jurul Bucureştiului, pentru copii şi părinţi