EXCLUSIV! Andreea Esca, cele mai tari poze din vacanţă

De: Nicoleta Nicolae / 12.08.2014, 18:00
EXCLUSIV! Andreea Esca, cele mai tari poze din vacanţă
După o vacanţă de câteva săptămâni, vedeta PRO TV s-a întors la pupitrul Ştirilor de la ora 19.00. Unde şi cum a petrecut? Ne spune chiar Andreea Esca!

“Vacanţa de vară pentru noi înseamnă mare… Aşa că am început prin a ne petrece o săptămână la Nisa, unde părinţii soţului meu au o casă de vacanţă. Copiii sunt mereu fericiţi să se întoarcă acolo şi să petreacă mai mult timp cu bunicii lor. Din Nisa am dat o fugă prin diverse orăşele de pe Coasta de Azur şi ne-am încărcat sufletele cu soare, distracţie, prieteni, rude şi artă. Soţul meu este un pasionat de „pop art”, aşa că n-am ratat nicio Galerie din Saint Paul de Vence până în St Tropez. Copiii s-au văzut cu diverşi prieteni aflaţi şi ei în vacanţă prin zonă, iar eu m-am amuzat cu un „part time job” în magazinele de cosmetice Melkior deschise în Antibes şi în Saint Tropez….

A urmat apoi o săptămână în Turcia, ca de obicei. Rămânem fideli confortului şi ofertei perfecte a litoralului din Antalya. Multă plajă, înot, spectacole seara, petreceri cu spumă pe nisip, distracţie în familie. Câteva zile din ultima săptămână i le-am dedicat prietenei mele Alina, alături de care am sărbătorit 33 de ani de prietenie şi acum m-am întors fericită şi plină de energie la birou. Toate bune şi frumoase doar că mi-au lipsit adrenalina live- ului şi telespectatorii mei. Acum le-am regăsit!”, ne-a mărturisit Andreea Esca.

“La Nisa am sărbătorit şi ziua lui Aris. Am mers cu copiii si o prietenă de-a lor la un aqua parc unde, după ce s-au dat  în toate topoganele cu apă, au făcut cunoştinţă şi cu delfinii din bazin”.

FOTO: Arhiva Personala