Exclusiv! Diego Dominguez din serialul “Violetta”: “În acest sezon nu mai sunt personajul negativ”

De: Cătălina Matei / 10.11.2014, 15:47
Exclusiv! Diego Dominguez din serialul “Violetta”: “În acest sezon nu mai sunt personajul negativ”
Diego Dominguez interpretează rolul lui Diego Hernandez în super serialul Violetta, de pe Disney Channel. Vreţi să ştiţi ce noutăţi aduce sezonul 3? Am stat de vorbă cu starul spaniol pentru a afla cele mai noi informaţii…

– Cum e viaţa pe platoul de filmare de la Violetta?

Minunată! Mă simt super norocos să lucrez pentru Violetta pentru că atât actorii din distribuţie cât şi toată echipa sunt nişte oameni senzaţionali. Oamenii aceştia sunt cei mai buni din câţi am întâlnit în toată cariera mea. Sunt efectiv cei mai buni actori şi cea mai bună echipă din lume!

– Ce face ca echipa Violetta să fie atât de specială?

Toată echipa e grozavă şi ne înţelegem atât de bine. Suntem ca o familie minunată, ceea ce e super, pentru că nu tot timpul ai parte de astfel de experienţe, ca actor. Mi se pare extraordinar să dai de o gaşcă în care toată lumea se înţelege atât de bine. Sunt foarte fericit să fac parte din această echipă.

– Care dintre colegii din distribuţie e cel mai bun prieten al tău?

Îmi petrec mult timp cu Jorge Blanco. Jorge este cel care îl interpretează pe Leon în serial şi e un tip tare de treabă. Sunt prieten şi cu Xabiani Ponce De Leon, care joacă rolul lui Marco. De fiecare dată când avem ceva timp liber, face sport împreună. Ne place fotbalul!

– Şi ce altceva mai faceţi?

Ieşim toţi trei la masă, în oraş destul de des, dar de multe ori luăm masa şi cu ceilalţi colegi. Ne mai place să mergem la bowling sau la cinema. Facem tot timpul altceva.

– Voi sunteţi cei trei petrecăreţi?

În nici un caz! Suntem mult mai cuminţi. De fapt, să fiu sincer, ne place mai mult sportul decât să petrecem.

– Care e cea mai tare petrecere între colegi la care ai fost vreodată?

Nu prea facem petreceri. La noi e o atmosferă mult mai calmă şi mai relaxată. Lucrăm mult la filmări, avem nişte zile destul de obositoare, aşa că petrecerile sunt ultimul lucru la care ne gândim!

– Dar aţi dat vreodată vreo petrecere de când a început serialul?

Uneori, mai dăm câte o petrecere la unul din noi acasă, dar sunt genul de petreceri liniştite. Cea mai nebună petrecere este pentru noi o cină la care să avem mâncare bună! De fapt, mergem adesea în gaşcă, să luăm cina. În Buenos Aires locuim aproape unul de celălalt şi e tare plăcut să ieşim la cină împreună. Nu ne place să facem ceva ieşit din comun, pentru că nu vrem să atragem atenţia asupra noastră.

Foto: Disney Channel

– Ce ne poţi spune despre sezonul 3 din Violetta?

Sunt foarte încântat de sezonul 3 pentru că personajul meu are parte de o nouă provocare. In sezonul 2, Diego era un băiat rău, dar acum începe să se maturizeze. In sezonul 3, simt că se schimbă şi se îndreaptă într-o direcţie complet diferită.

– Stai puţin, asta înseamnă că Diego nu mai e tipul cel rău?

Exact! În acest sezon nu mai e personajul negativ. Se maturizează şi devine mai înţelept, odată cu trecerea timpului. E un tip super tare.

– Ce altceva ne mai poţi spune despre sezonul 3?

In acest sezon, Diego are parte de o mulţime de provocări. Acum îşi găseşte tatăl, în cele din urmă şi vor face ceva împreună, dar nu vă pot dezvălui ce se va întâmpla. Va trebui să urmăriţi serialul pentru a afla!

– Cum e tatăl lui Diego?

Relaţia lor debutează bine, în prima parte a sezonului 3. Cei doi încep prin a fi buni prieteni, e ziua tatălui lui Diego şi amândoi sunt fericiţi că s-au regăsit, totul e frumos. Dar oare vor rămâne lucrurile aşa? Nu ştiu…

– Sună interesant, mai spune-ne!

Tatăl lui Diego îl implică pe acesta într-un proiect, ceea ce e grozav. Însă viaţa nu este întotdeauna simplă şi curând apar o serie de conflicte. Un mare mister va fi dezvăluit, dar asta e tot ce vă pot spune deocamdată. Nu mai spun un cuvânt!

– Ce-ţi place cel mai mult la Diego în sezonul 3?

Diego e un alt om în acest sezon. Dar dintr-o dată i se întâmplă un eveniment neaşteptat şi lucrurile o iau razna. Acest sezon va fi total diferit faţă de precedentul, ceea ce mie mi s-a părut grozav.

– Care Diego îţi place mai mult: băiatul bun din sezonul 3 sau durul pe care îl ştiam din celelalte sezoane?

Ştii ceva? Chiar îmi place că personajul meu ajunge să se schimbe. Recunosc, îmi plăcea mult să-l interpretez pe Diego cel rău. Ca actor, interpretarea personajului negativ îmi oferea o anumită carismă pe ecran, dar şi acum îmi face tot atât de multă plăcere să-l interpretez pe Diego, pentru că e ceva nou şi diferit să joci un personaj de treabă. Acum, am oportunitatea de a da viaţă unui personaj matur, cu o personalitate frumoasă.

– Poţi să ne dezvălui câteva secrete despre viaţa amoroasă a lui Diego în sezonul 3?

Nu am voie să dezvălui prea multe despre acţiunea din serial, pentru că trebuie să păstrăm secretul. Dar un lucru vi-l pot spune: cu siguranţă va exista o nouă poveste de dragoste în viaţa lui Diego. Însă pentru a afla, va trebui să urmăriţi serialul. Vă va plăcea!

 

Nu uitaţi să urmăriţi noul sezon Violetta în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00 la Disney Channel începând din 10 noiembrie.