EXCLUSIV! Iulia Vântur îşi sărbătoreşte ziua de naştere într-o destinaţie secretă

De: Cătălina Matei / 24.07.2014, 15:06
EXCLUSIV! Iulia Vântur îşi sărbătoreşte ziua de naştere într-o destinaţie secretă
Vedeta TV împlineşte azi 34 de ani, iar apropotv.ro a reuşit să afle, în exclusivitate, unde îşi petrece Iulia Vântur ziua de naştere. Cât despre cadouri, Iulia a declarat că a primit deja două torturi delicioase!

Aflată în vacanţă, Iulia Vântur îşi serbează ziua de naştere alături de prieteni. Deşi nu a vrut să precizeze destinaţia pe care a ales-o, vedeta TV a dezvăluit pentru aproprotv.ro cum se distrează astăzi.

”Sunt în vacanţă, alături de prietenii mei şi sunt foarte fericită. Am primit, până acum, foarte multe urări şi le mulţumesc tuturor.  Şi am primit şi două torturi, din care am şi gustat: unul de ciocolată, iar celălalt – o combinaţie de mouse de ciocolată albă şi neagră”, a declarat Iulia Vântur pentru apropotv.ro.

Foto: arhiva personală

Şi pe contul său de Facebook, Iulia a primit numeroase mesaje de ”La multi ani!”, multe dintre ele însoţite de poze cu flori şi bomboane.

“Ce îţi doresc de ziua ta?… mai mult timp…să iubeşti…pentru că iubirea este secretul tinereţii veşnice! …să râzi…pentru că râsul este muzica sufletului! să plângi…pentru că plânsul este emoţia unei inimi mari !…să citeşti…pentru că cititul… este sursa cunoaşterii !…să asculţi…pentru că ascultarea este forţa inteligenţei! …să gândeşti…pentru că gândirea este cheia reuşitei! …să visezi…pentru că visarea este răsuflarea fericirii! …să te joci…pentru că jocul reprezintă prospeţimea copilăriei! …să ai timp să trăieşti…pentru că timpul trece repede…şi nu revine NICIODATĂ!… La mulţi ani!”,  a scris unul dintre prietenii săi de pe reţeaua de socializare.