EXCLUSIV! Lista mult aşteptată a vedetelor care intră în competiţia MasterChef

Apropo.ro / 13.09.2013, 11:56
EXCLUSIV! Lista mult aşteptată a vedetelor care intră în competiţia MasterChef
Din octombrie, serile de marţi sunt condimentate la PRO TV cu cele mai de succes ingrediente ale unei competiţii culinare fără precedent.

După două sezoane în care show-ul a dat savoare vieţilor concurenţilor, în această toamnă următorul „MasterChef” va fi cu siguranţă o vedetă! Asta pentru că „MasterChef – Proba celebrităţii” de la PRO TV reuneşte în bucătărie vedete pasionate de gătit, care îşi vor pune la bătaie talentele culinare pentru a câştiga trofeul şi titlul de „MasterChef”.

Juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiţi să coacă la foc iute răbdarea vedetelor intrate în joc, care vor primi cele mai dificile probe din partea celor trei chefi. Vedetele care se vor întrece în această toamnă la „MasterChef – Proba celebrităţii” sunt: Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Şerban, Alex Dima, Adrian Daminescu, surorile Cheeky Girls, Don Baxter, Pacha Man, Şerban Copoţ, Octavian Strunilă, Cătălin Josan şi Ioan Isaiu.

Aceştia nu vor fi scutiţi de privirile dure şi comentariile acide ale juraţilor, care vor fi mai exigenţi ca niciodată şi le vor testa la maximum aptitudinile culinare ale celebrilor concurenţi.