Exclusiv! Oana Andoni îşi prezintă în premieră familia! – FOTO

De: Cătălina Matei / 31.01.2017, 14:57
Exclusiv! Oana Andoni îşi prezintă în premieră familia! - FOTO
Oana este una dintre cele mai discrete persoane pe care le-am cunoscut. Ştiu, poate părea nefiresc pentru o vedetă autohtonă! Prezentatoarea Ştirilor PRO TV de weekend ne-a dezvăluit câteva lucruri despre soţ şi despre cea mai importanţă persoană din viaţa ei, micuţa Erica.

Oana Andoni, cu sânii la vedere. Bust de senzaţie! A scăpat de ţinutele sobre

– Oana, ce s-a schimbat în felul tău de a vedea lumea odată cu trecerea timpului?

Încerc să învăţ cât mai multe de la cei înţelepţi, să- i privesc cu mai multă îngăduinţă pe cei pe care altă dată nu-i înţelegeam, să-i accept aşa cum sunt, să nu- i judec şi să-i ajut dacă stă în puterea mea.
 
– Care este cea mai mare satisfacţie pe care ţi-a dat-o pană în acest moment munca în televiziune?
Faptul că am şansa să lucrez într-o echipă de profesionişti devotaţi obiectivităţii, informării corecte, echipa care an de an a câştigat respectul  oamenilor dornici să cunoască adevărul, să-şi clădească o viaţă mai bună. 
 
– Care este emisiunea ta preferată? Sau serialul preferat? În general, la ce te uiţi tu la televizor?
De când a apărut fetiţa noastră, petrec mai puţine momente în faţa televizorului în încercarea de a-i dedica ei cât mai mult timp. Totuşi, nu pot pierde Ştirile PRO TV, “România, te iubesc!” şi “Vocea României”.
 
 
– Cum ai descrie experienţa de mamă? 
E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic.
 
– Cum e micuţa ta? Cu cine seamănă?
E o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreaţă, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceeea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viaţa. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi.
 
– Cum erai la vârsta ei?
Cred că puţin mai liniştită.
 
– Dar despre părinţii tăi ce ne poţi spune?
Sunt cei mai buni părinţi din lume şi le mulţumesc din inimă pentru cum m-au crescut şi pentru dragostea enormă pe care mi-o poartă. Ei m-au învăţat iubirea, blândeţea, bunătatea, respectul, credinţa în Dumnezeu, devotamentul şi seriozitatea. Sunt binecuvântată că îi am.
 
– Ce ne poţi spune despre bărbatul care îţi este alături? Ce admiri cel mai mult la el?
Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirma mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tată.
 
– Cum arată programul tău într-o zi obişnuită?
Colorat. Încerc să stau cât mai mult cu fetiţa mea, iar timpul zboară atât de repede, încât nici nu apuc să mă gândesc la ce am de făcut mâine. Sunt norocoasă că pot fi alături de Erica într-o perioadă atât de frumoasă şi de importantă în dezvoltarea ei.
 
 
Oana Andoni
 
– Eşti o femeie foarte frumoasă. Care este secretul?
Secretul e să fii mereu mulţumit cu tot ce ai. Asta îţi aduce o împăcare cu sine, dar şi cu ceilalţi. Un echilibru interior se reflectă întotdeauna şi la suprafaţă. 
 
– Cine ţi-a oferit cele mai importante lecţii în viaţă legate de frumuseţe şi sănătate?
Le-am strâns din sfaturile mamei, ale prietenelor, din cărţi sau din proprie experienţă şi mi le-am aşezat într-o formulă care să mi se potrivească.
 
– Cât de mult te-a ajutat şi cât de mult te-a dezavantajat faptul că eşti o femeie frumoasă?
Nu am făcut niciodată caz de asta. Cred că e important să fii om înainte de toate. Atunci şi cei din jur sunt dispuşi să te ajute sau le face plăcere să stea în preajma ta.
 
 
– Care a fost cel mai fericit moment al vieţii tale?
Ziua în care am botezat-o pe Erica.
 
– Care ar fi cea mai mare nebunie pe care ai vrea să o faci în viaţa asta?
Să ne retragem într-o căsuţă de poveste, într-un cadru de poveste, departe de nebunia oraşelor mari, mai aproape de natură, de adevăr, de simplitate… şi să trăim fericiţi împreună până la adânci bătrâneţi.
 
Nicoleta Nicolae