EXCLUSIV! Poppy Montgomery – Ce se ascunde în spatele unei memorii perfecte?

De: Cătălina Matei / 14.01.2014, 13:07
EXCLUSIV! Poppy Montgomery  - Ce se ascunde în spatele unei memorii perfecte?
De la Marylin Monroe şi până la faimoasa scriitoare JK Rowling, roşcata din serialul ”Memorie perfectă”, dufazat în România de AXN, a demonstrat că este o actriţă ce trece uşor de la un registru la altul. La 38 de ani, Poppy este într-o formă de zile mari: are doi copii, un băieţel de 6 ani şi o fetiţă de 9 luni, îşi face singură cascadoriile şi adoră serialele poliţiste.

– Cât de mult te implici fizic la filmările pentru ”Memorie perfectă”Îţi faci singură cascadoriile?

 Pe cele mai multe, da! La trei săptămâni după ce am născut-o pe fiica mea, prin operaţie de cezariană, eram ceva de genul” ”Faci moşto de mine?!”. Nici strada nu o puteam trece, dar s-o fac pe dura! Dar mi-am revenit repede. Acum ,fiica mea are aproape 9 luni.

– Şi arăţi foarte bine!

Am noroc, nu am luat prea mult în greutate de data asta (râde). La prima sarcină, am fost un bvalon uriaş. Am luat în greutate peste 30 de kilograme!

 

– Îi aduci pe cei mici pe platourile de filmare?

Jackson (n.r. băieţelul actriţei) vine deseori. Îi plac toate lucruile înspăimântătoare. De exemplu, morga este locul său preferat, acolo unde ies intestinele din cadavre… Eu nici măcar nu vreau să ajung pe acolo. El n-are nicio problemă, iar eu sunt terifiată de genul “Ai de gând să te devii un criminal în serie?!”. Pe cea mică nu o iau pe platourile de filmare. Când va mai creşte, probabil că va veni şi ea. 

– Cât de des mergi la sală?

Nu foarte des. Mă ”rostogolesc” la sala de sport cam o dată pe lună, dar nu se pune! Programul meu este mult prea încărcat. Şi se simte că nu fac destul sport. De exemplu, într-un episod a trebuit să escaladez un perete. Aproape că am vomitat, atât de greu mi-a fost. Însă, în acest moment, îmbin antrenamentele cu filmările, pentru că îmi încep ziua la 5 dimineaţa ;i ajung acasă pe la 9 seara.

 

– Atunci când mergi la un casting, te duci pentru că tu crezi că eşti cea mai bună alegere?

Nu e oregulă. De exemplu, când mi s-a oferit rolul din ”Dispăruţi fără urmă” tocami o jucasem pe Marilyn Monroe, iar înainte de asta o jucasem pe JK Rowling! Oricum, apariţia mea în ”Dispăruţi fără urmă” a fost o surpriză şi pentru mine. Însă acum mi-e mult mai uşor să joc în rol de poliţistă.

 

– Ce alt gen ţi-ar mai plăcea să abordezi?

Comedia, ceva de genul ”Totul despre sex”. Mi-ar plăcea să joc într-un proiect care să implice distracţia. moda şi comedia.

– Revenind la rolul tău din ”Memorie perfectă”, crezi că ”darul” lui Carrie, acela de a nu uita niciun detaliu, este mai mult o binecuvântare sau un blestem?

Depinde ce fel de viaţa ai… Marilu Henner (n.r. actriţa din serialul ”Taxi” posedă o memorie incredibilă, îşi poate aminti fiecare zi din viaţa sa) este foarte fericită, a scris vreo 20 de cărţi despre asta. E uimitor! În schimb, prima femeie din lume cu un astfel de dar, pe care au descoperit-o cercetătorii, a fost chinuită toată viaţa. Probabil că, dacă ai avea amintiri frumoase, acest dar ar fi o binecuvântare… dacă nu – ar fi un chin!

 

– Pe JK Rowling ai întâlnit-o?

Nu şi nu cred că mi-ar fi prea bine… Aş fi atât de emoţionată! Ea este extrem de discretă, nu a fost de acord cu niciun film despre ea. Iar scenariul a fost conceput ca o scrisoare de dragoste adresată ei, d-asta am şi acceptat rolul.

 

– Cât de diferit este să interpretezi un personaj real, care încă trăieşte, faţă de unul fictiv?

Foarte! Orice personaj inventat este deschis la interpretări, pe când unul real… ei bine, nu vrei ca respectivul/respectiva să te dispreţuiască. Dar, înm acelaşi timp, trebuie să te aproprii cât mai mult de toate circumstanţele vieţii lor. 

 

– Ai idee dacă lui JK Rowling i-a plăcut felul în care tu ai interpretat-o?

Nu. Şi ştii ce? Nici nu aş vrea să ştiu! Oricum, cunoscând felul ei de a fi nici nu cred că ar face vreun comentariu, vreodată. Este atât de discretă şi bine face…

– De ce crezi că telespectatorii sunt atât de tare atraşi de serialele poliţiste?

Cred că oamenilor le place misterul. Vor să ştie cum se întâmplă anumite lucruri, de ce se întâmplă… D-asta sunt şi atât de multe seriale poliţiste, nu?!

 

– Tu te uţi la seriale poliţiste?

Oooo, da. Mă uit la “Behind the lines”, “48 Hours Mysteries”… d-asta nu dorm noaptea! Sunt atât de multe, însă telespectatorii adoră serialele poliţiste, sunt atât de multe. Cred că întotdeauna este loc de încă un serial poliţist pe piaţă, pentru că oamenii sunt atraşi de personajele din aceste producţii. Prin intermediul lor rezolvă tot felul de cazuri. Cât despre “Memorie perfectă”, urmează nişte episoade trăsnet, ceva de genul “Teenage Ninja Turtles”, pentru că acţiunea s emută în tunelele New York-ului… Mai multe nu vă spun, uitaţi-vă!