Exclusiv! Raluca Lăzăruţ se mută din ţară! Vedeta Kanal D pleacă în America, la viitorul soţ!

Apropo.ro / 25.11.2014, 14:33
Exclusiv! Raluca Lăzăruţ se mută din ţară! Vedeta Kanal D pleacă în America, la viitorul soţ!
Raluca Lăzăruţ radiază! Săptămâna viitoare, prezentatoarea Ştirilor Kanal D pleacă din ţară şi se mută definitiv în America! Vedeta are o relaţie de un an şi jumătate cu un american de origine română şi, de când s-au cunoscut, amândoi au început să facă naveta Bucureşti-America şi invers.
 
 
Pentru că distanţa e mare şi drumul lung şi obositor până în Statele Unite ale Americii şi amândoi sunt îndrăgostiţi până peste cap, atât Raluca, cât şi viitorul ei soţ, au făcut mai multe sacrificii pentru ca relaţia lor să fie din ce în ce mai frumoasă. Surse apropiate vedetei spun că cei care o cunosc pe Raluca nu au văzut-o niciodată atât de fericită! 
 
 
Vor avea naşi celebri: Adelina şi Cristi Chivu!
 
 
Mai mult decât atât, Raluca şi logodnicul său îşi doresc să întemeieze curând o familie şi se pare că ştirista de la Kanal D a fost deja cerută în căsătorie de tânărul şi prosperul om de afaceri în vârstă de 34 de ani. Cei doi au pasiuni comune şi le place să călătorească mult, ceea ce s-a şi întâmplat de când s-au cunoscut pentru că au fost deja în mai multe vacanţe frumoase împreună.
 
 
Foto: Facebook
 
Atunci când vor face pasul cel mare şi vor merge la altar, se pare că Raluca Lăzăruţ şi viitorul ei soţ vor avea şi nişte naşi celebri. Sursele noastre au aflat în exclusivitate că Adelina şi Cristi Chivu vor fi naşii viitorilor miri, asta pentru că Raluca şi Adelina sunt bune prietene încă de pe vremea când lucrau împreună la Antenă!