Fă senzaţie pe plajă!

De: Mioara Tronaru / 03.07.2013, 12:15
Fă senzaţie pe plajă!
Mersul la plajă a devenit o declaraţie de stil şi costumul de baie nu mai reprezintă de mult piesa esenţială pentru o apariţie exotică. Accesoriile, detaliile care definesc orice ţinută, au devenit la fel de importante.

Geanta încăpătoare, pălăria şi eşarfa sunt articolele care îşi găsesc loc de cinste pe lista de cumpărături a unei femei înainte de a merge la plajă sau la piscină. Ţine pasul cu ultimele tendinţe în modă fără să faci gaură în buget, întrucât Deichmann aduce calitatea şi stilul la un pret accesibil, pentru ca orice femeie să arate mereu bine!

Genţile supradimensionate sunt accesoriul de nelipsit şi cu cât mai mari cu atât mai bine. Modelul oversized este lăudat şi apreciat deopotrivă datorită volumului mare, care îţi garantează că vei avea la îndemână toate cele necesare pentru o zi de plajă reuşită.

Eşarfa cu imprimeu vesel îţi va fi aliatul în dobândirea unui look cu totul deosebit şi este tot ce îţi trebuie pentru a-ţi completa apariţia pe plajă.

O pălărie din paie te va proteja de razele ultraviolete şi accesorizată cu o eşarfă sau o floare, îţi garantează un look şic.

Nu uita nici de încălţări, ultimul, dar nu mai puţin important accesoriu putând alege între o pereche de sandale stil gladiator şi papuci. Pe scurt, minimalism cu un plus de lejeritate şi în acelaşi timp eleganţă.