Familia Kardashian primeşte 100 milioane de dolari pentru continuarea reality show-ului

De: Nicoleta Nicolae / 27.02.2015, 14:24
Familia Kardashian primeşte 100 milioane de dolari pentru continuarea reality show-ului
Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian, a încheiat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari privind continuarea, pentru cel puţin încă patru ani, a reality show-ului dedicat de la televiziunea americană E!.
Contractul negociat de Kris Jenner se referă la participarea, pentru cel puţin următorii patru ani, a sa şi a fiicelor sale, Kim Kardashian West, Khloé şi Kourtney Kardashian şi Kendall şi Kylie Jenner, la emisiunea „Keeping Up with the Kardashians”, dar şi implicarea într-o serie de proiecte pe internet şi programe inspirate din reality show-ul de succes.
Potrivit relatărilor din presa americană, fostul soţ al lui Kris Jenner, Bruce Jenner, nu va beneficia de pe urma extinderii contractului şi va părăsi show-ul după următorul sezon.
 
Bruce Jenner ar urma să aibă propriul show de televiziune, care va urmări tranziţia fostului soţ al lui Kris de la bărbat la femeie, în urma operaţiilor şi tratamentelor hormonale.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Kanye West, soţul lui Kim Kardashian, va continua să apară ocazional în reality show-ul celebrei familii, dar artistul nu este parte a contractului încheiat cu televiziunea E!.
 
Creatorul show-ului, Ryan Seacrest, va primi o parte importantă din valoarea contractului, potrivit termenilor înţelegerii, scrie Mediafax.
 
„Keeping Up with the Kardashians” este un reality show difuzat de televiziunea americană prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns în prezent la sezonul al nouălea.