Fanii de pe litoral, moment special pentru Violetta! VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2015, 14:19
Fanii de pe litoral, moment special pentru Violetta! VIDEO
Fanii Violetta aflaţi pe litoral în acest weekend s-au pregătit împreună cu vedeta locală Disney din „I Love Violetta”, Andra Gogan, pentru concertul „Violetta Live” din 2 septembrie.

Ei au realizat un moment special de dans inspirat de îndrăgitul serial de la Disney Channel, „Violetta” în aşteptarea idolilor lor, pe care îi vor vedea cântând live pe scenă, la Bucureşti în aproximativ două săptamâni.

Coregrafia inspirată de mişcările de dans din „Violetta”, pe câteva dintre cele mai populare melodii din serial – Supercreativa, Encender Nuestra Luz, Rescata Mi Corazon si En Gira, a fost pregătită de Andra Gogan împreună cu copiii din trupa de dans a scolii Total Dance Center.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audienţei tinere din România în ultimii doi ani, serialul ocupând prima poziţie în intervalul orar în care este difuzat, în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Aşadar, pentru V-loverii români, şansa de a-şi vedea personajele preferate live pe scenă, în timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranţă o experienţă unică în viaţă. Spectacolul va avea ca protagonişti vedetele din distribuţia originală a serialului – Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) şi Alba Rico Navarro (Naty). Concertul va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formaţie de cinci instrumentişti, decoruri şi lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante şi costume uimitoare.

Turneul Violetta Live a revenit în Europa în toamnă, cu 10 spectacole programate în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, pe 2 septembrie, de la 19:30, in Piata Constitutiei din Bucureşti.

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi www.eventim.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta.