„Fara neveste, copii sau amante la Cerbul de Aur!”

Apropo.ro / 06.08.2008, 13:51
La aceasta editie a Cerbului de Aur, primarul Brasovului le-a cerut celor de la TVR sa vina "fara neveste, copii sau amante".

Surpriza nu tocmai placuta pentru liota de TVR-isti obisnuiti, de ani de zile, sa-si aduca la Cerbul de Aur nevestele, copiii sau amantele, pentru cateva zile de distractie la munte pe banii institutiei. Pentru ca la aceasta editie cheltuielile de cazare sunt suportate de municipalitate, din bugetul local, primarul Brasovului, George Scripcaru, a decis sa le taie macaroana, anuntand sec: „Anul asta, fara neveste, copii sau amante la Cerbul de Aur”!

„Daca vreun TVR-ist vrea sa vina si cu familia sau vreo iubita, il priveste, le cauta cazare si plateste din buzunarul lui, sa n-avem vorbe!”, a declarat Scripcaru.

Instalarea logisticii necesare festivalului va incepe saptamana viitoare, urmand ca la aceasta editie tribunele pentru spectatori sa aiba 4.100 de locuri (cu peste 2.000 mai putine decat la editiile precedente), iar decorurile scenei sa fie inlocuite de „o scenotehnica ultramoderna, pe baza de jocuri de lumini laser”, conform spuselor patronului firmei care se va ocupa de aceste lucrari.

Cat despre bilete, acestea vor costa 70, 50 si 30 de lei pe seara, in functie de sector, iar in cele doua seri de spectacole folclorice – 40 si 20 lei.

Citeste declaratiile primarului Brasovului, in Gandul

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Andra va fi doamna Maruta, din 10 august

Andra va fi doamna Maruta, din 10 august

Dupa o cerere in casatorie ca in povesti, Catalin Maruta si Andra se pregatesc pentru ziua cea mare: pe 10 august, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la …

Madonna s-a transformat in

Madonna s-a transformat in "zombie" (FOTO)

Speram ca Madonna nu urmeaza modelul lui Michael Jackson, in ce priveste descompunerea corpului, caderea nasului, parului, schimbarea la fata.

Ce poate face o fata, cu limba, intr-un hotel?

Ce poate face o fata, cu limba, intr-un hotel?

Lucrezi intr-un hotel de renume si ce te interseaza ca toti clientii tai sa fie multumiti de serviciile pe care le ofera hotelul.

Politistele germane tin piept hotilor cu sutiene antiglont

Politistele germane tin piept hotilor cu sutiene antiglont

Femeile politai vor fi protejate in plus fata de barbati multumita sutienului minune, care a fost testat in secret in ultimile doua luni de zile.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza