Farsa asta este hit, Macaulay Culkin n-a murit!

De: Nicoleta Nicolae / 10.11.2014, 09:29
Farsa asta este hit, Macaulay Culkin n-a murit!
Se pare că, în ultima vreme, singurele ştiri despre cel supranumit în anii '90 "copilul minune de la Hollywood" sunt legate doar de presupusa sa moarte. Pentru a doua oară, actorul Macaulay Culkin a fost în acest an victima unei farse online privind decesul său.

Potrivit hollywoodreporter.com, zvonurile online privind presupusul deces al actorului în vârstă de 34 de ani s-au dovedit a fi o farsă. Reprezentanţii artistului au precizat că acesta este în viaţă şi se simte bine.

Foto: Hepta

Aceste zvonuri au început să circule joi, în mediul online. Mai mulţi utilizatori ai platformei Twitter au postat chiar condoleanţe, presupunând că informaţia privind decesul actorului este adevărată, informează Mediafax.

Este pentru a doua oară în acest an când reprezentanţii lui Macaulay Culkin sunt nevoiţi să dezmintă zvonurile privind decesul actorului. Primele informaţii neadevărate în acest sens au apărut în luna aprilie.

Macaulay Culkin a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria „Singur acasă”.