„Fashion Bloggers”, în premieră la E!

Apropo.ro / 03.01.2015, 10:00
„Fashion Bloggers”, în premieră la E!
“Fashion Bloggers”, noul show de la E!, care va avea premiera duminică, 4 ianuarie, la ora 22.00, urmăreşte vieţile intense ale celor mai cunoscute blogger-iţe independente de fashion, beauty şi lifestyle din Australia.

Cunoaşteţi-le pe blogger-iţele de fashion de top din Australia, filmate non-stop de camerele din această emisiune. Fiecare dintre ele are un brand personal, interese şi stiluri unice. Fashion Blogger-iţele sunt: Amanda Shadforth – Oracle Fox, Kate Waterhouse – KateWaterhouse.com, Margaret Zhang – Shine By Three, Sara Donaldson – Harper & Harley şi Zanita Whittington – Zanita.

Foto: E!

De-a lungul seriei, vedem cum fetele acoperă toate evenimentele de top din fashion din lume (printre care se numără accesul în culise la Săptămâna Modei de la New York şi filmări alături de Baletul Australian la exclusivistul resort Qualia din Insula Hamilton) şi reuşesc să apară pe o primă copertă de revistă. Ajung şi să stea de vorbă cu unele dintre cele mai mari nume din fashion, printre care Diane Von Furstenberg, Giuliana Rancic, Nicky Zimmermann, Alex Perry, Dion Lee şi Kim Kardashian.

Înconjurate de nenumărate trenduri şi stiluri şic, le urmărim pe aceste trendsetter-iţe organizând şi scriind editoriale pentru numeroase publicaţii.

Dar prim-plan-ul modei şi lifestyle-ului nu înseamnă doar a sta în primul rând la paradele de modă. Emisiunea Fashion Bloggers vă va duce în culisele vieţilor personale ale fetelor şi va scoate la lumină provocările care vin odată cu un stil de viaţă care presupune să fii în priză 24 de ore pe zi. Pentru că fiecare postare contribuie la construcţia imperiilor Fashion Blogger-iţelor!

Nu uitaţi: noua serie Fashion Bloggers va avea premiera duminică, 4 ianuarie, la ora 22:00, şi va fi dfuzată săptămânal.