Fashion TV Winter Festival 2015

Redacția / 13.01.2015, 11:46
Fashion TV Winter Festival 2015

Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat în premieră în România. Cei mai în vogă designeri ai momentului, premiaţi în cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului braşovean un spectacol al eleganţei şi creativităţii.

Evenimentul va avea loc în zilele de 30 şi 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, judeţul Braşov şi va reuni o parte dintre designerii vestimentari extrem de apreciaţi în ţara noastră.

Adus tocmai din Austria, Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu tradiţie, aflat la cea de a VIII-a ediţie. Acesta va aduce împătimiţilor de modă din Braşov şi nu numai două zile prezentări ale colecţiilor create de designerii români care s-au făcut remarcaţi prin abordările lor nonconformiste şi pline de stil.

Premiaţi în repetate rânduri pentru creaţiile lor, George Hojbotă, Cristiana Maria Purdescu şi mulţi alţii vor muta capitala modei din România în judeţul Braşov. Printre participanţi se vor afla şi Andreea Dogaru, desemnată „Designerul anului” 2014 în cadrul Bucharest Fashion Week dar şi Laura Olteanu, care a primit titlul de „Cel mai bun designer de rochii de mireasă”. Aşadar, Fashion TV Winter Festival 2015 se anunţă a fi un eveniment deosebit, plin de culoare şi opulenţă.

Ediţia din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta în premieră şi colecţiile unor designeri internaţionali. Prezente vor fi şi branduri renumite precum Mineli, care vor oferi publicului un show unic. Cele două zile de spectacol se vor încheia cu o petrecere Fashion TV, de la care nu vor lipsi câştigătoarele concursurilor Miss România 2014, Top Model România 2014, Miss Miluna şi alte   modele de succes.

Fashion TV Winter Festival se află la cea de a VIII-a ediţie, primele şapte având loc tocmai în localitatea austriacă Kitzbuhel supranumită şi „Perla Alpilor Austrieci”.