Femeia perfecta asculta, face sex si nu ridica tonul

Redacția / 06.03.2008, 19:20
Cine nu isi doreste ca femeia de alaturi sa sara pe tine sa faca sex, sa iubeasca neconditionat, sa nu insele, sa faca ce ii spui?

Cat noroc pe unii oameni sa aiba langa ei o asa femeie. Cine nu isi doreste ca femeia de alaturi sa sara pe tine sa faca sex, sa te iubeasca neconditionat, sa nu insele mai ales, sa faca intocmai ce ii spui? Ce-i drept are cateva defecte (nu-i place sa gateasca si nici sa faca piata) dar stie sa te insenineze. Hai ca te-am facut curios cum de am gasit o asa femeie, nu? Daca nu ti-ai dat seama, vorbesc de papusa gonflabila. Ea este cea care imi este alaturi chiar din prima zi. Nu o parasesc pentru ca imi plac fetele care nu sunt mofturoase.

Ai putea spune ca sunt nebun si pervers ca spun de gonflabile, dar chiar daca am o iubita suntem deschisi la tot ce inseamna nou. Nu mai suntem in epoca apusa sa traim cu sacul pe cap si mintea blocata.

Pana sa o cumpar m-am interesat de papusile astea pe net si am aflat o gramada de lucruri interesante. Incerc sa va fac partasi la ce stiu.

 Papusa gonflabila este un tip de jucarie sexuala de marimi, culori si forme diferite care iti da o mana (si numai atat) de ajutor in masturbare. O gasesti ca intreg sau pe bucati (intreaga cu toate organele, sau partea pelvica dar si cu orificii vagin, gura, anus) pentru copulatie. Orificiile pot fi vibrante sau chiar se pot schimba intre ele.

Odata era numita "dama de companie" a marinarilor (era un obiect nelipsit din cabina). In 1982 s-a sistat importul de papusi gonflabile in Marea Britanie deoarece erau considerate obscene si indecente.

Papusi ieftine, papusi scumpe

Cele mai ieftine papusi sunt cele care se umfla cu aer. Sunt de o calitate inferioara, folosindu-se ca material vinilul, nu sunt atragatoare fizic, insa au vagin artificial sau penis (dupa caz). Chiar daca este o papusa, datorita materialului se uzeaza repede. Papusile ieftine nu sunt intotdeauna si igienice, deoarece contin substante periculoase in proportii mari.

Papusile ieftine sunt urmate de cele din calitate mai ridicata, papusile gonflabile din latex. Procesul de fabricatie face ca majoritatea papusilor sa fie livrate cu o fina pelicula de oxid de zinc ce ii acopera pielea si, care, de cele mai multe ori se indeparteaza "prin dus" (cine scapa sapunul….alte fantezii). Au capul fabricat gen tipa-model, ochii de plastic sau sticla, mainile si picioarele imita pe cele umane bine. Sanii si fesele sunt uneori umplute de producatori cu apa (se simt mai aproape de natural la pipait). Latexul nu este un material toxic, inert si doar foarte putini clienti s-au dovedit a fi alergici la acest material. Toate papusile gonflabile din latex de pe piata sunt fabricate in Franta sau Ungaria.

 In fruntea clasamentului se gasesc papusile din silicon (in SUA le gasesti pornind de la 600$ si uneori depasesc chiar 7.000$). Textura imita foarte bine pielea umana, cu fata si corpul modelate dupa barbat sau femeie, trasaturi reale. Parul imita bine pe cel real. Aceste papusi au chiar si articulatii din PVC sau schelet din metal si incheieturi ce permit pozitionarea lor in diferite ipostaze ca cele umane. Nu mai amintim si de cele pentru actul sexual care, poate pentru o clipa, nu faci diferenta. Papusile de silicon au o greutate aproape ca cea a unui om (cu toate ca si aceasta mai contine mici cantitati de aer). Sunt fabricate in SUA si Japonia.

In Japonia papusile din silicon au creat frenezie in randul consumatorilor de gen, de aceea au fost numite si "Dutch Wives". Exista chiar si piata de rent (se pot inchiria) a papusilor. Un afacerist din Tokyo a deschis aceasta piata: inchiriaza papusi gonflabile si camere clientilor, un fel de rendez-vous house. Tipul inchiriaza fetele si acasa daca ai nevoie de una. Se poate numi prostitutie in vreun fel? Sau dat in judecata? Poate daca s-a plans careva ca s-a imbolnavit sau…

Daca ar fi sa punctam pe o lista diferente si asemanari intre femeia reala si cea artificiala statisticile arata ca invingatoare ar iesi… gonflabila! Voi ce parere aveti?