Fereste-te de greci atunci cand fac daruri

Redacția / 18.08.2008, 11:16
Fereste-te de greci atunci cand fac daruri
Romtelecom are una din cele mai agresive campanii de servicii internet, compania oferind, in tariful pentru serviciul web, un laptop.

Romtelecom a lansat una din cele mai agresive campanii de pe piata locala de servicii internet, compania oferind clientilor noi, in tariful pentru serviciul web, un laptop, un televizor LCD sau un pachet format dintr-o imprimanta multifunctionala si un hard disc extern.

Campania, desfasurata de Romtelecom pana in data de 11 septembrie, este disponibila doar pentru utilizatorii care incheie contracte pe trei ani, pentru doua dintre cele mai scumpe abonamente din oferta operatorului. Astfel, oferta este disponibila pentru abonamentele Clicknet 6 Mbps si Clicknet 8 Mbps, cu tarife lunare de 16,5, respectiv 28,5 euro (fara TVA).

Compania ofera un laptop Lenovo N200, un LCD TV Samsung cu diagonala de 66 de centimetri si un pachet format dintr-o imprimanta multifunctionala Epson Stylus DX4450 si un hard-disc extern Seagate, cu o capacitate de 1.000 GB.

Romtelecom a intrat tarziu pe piata serviciilor internet , cand RCS&RDS se distantase deja in pozitia de lider.

Citeste despre oferta Romtelecom in Ziarul Financiar

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Piturca a stabilit lotul pentru meciul impotriva Letoniei

Piturca a stabilit lotul pentru meciul impotriva Letoniei

Victor Piturca a definitivat lotul convocat pentru meciul amical contra reprezentativei similare a Letoniei, programat pe stadionul "Tineretului" din Urziceni m…

In 2012 salariul mediu va fi de 3.000 de lei

In 2012 salariul mediu va fi de 3.000 de lei

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, la Iasi, ca estimeaza o crestere a PIB-ului pe cap de locuitor, in 2012, la 10.000 de euro, ceea ce, in …

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo Ralph Lauren pregateste o surpriza fanilor. Foarte curand faimosul brand va lansa cumparaturile cu ajutorul mobilului.

Demnitarii ar putea ramane fara imunitate

Demnitarii ar putea ramane fara imunitate

Mircea Geoana a anuntat ieri ca PSD va propune, la inceputul sesiunii parlamentare, un proiect de lege privind modificarea Constitutiei in sensul eliminarii oricarei form…

Jocul zilei

Clipul zilei

Hostel 2 Raton
Un joc sangeros, nerecomandat copiilor si celor slabi de inima. Cuvinte cheie: raton devoreaza bucatarie racoon kitchen roade gaura dragut funny cute
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza