“Ferma Vedetelor”, un nou reality show, din primăvară la PRO TV

Apropo.ro / 14.01.2015, 17:28
“Ferma Vedetelor”, un nou reality show, din  primăvară  la  PRO TV
PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă super producţie – „Ferma Vedetelor”, reality show-ul care va aduce în faţa telespectatorilor faţa nevăzută a 12 vedete şi va arăta cum vor face faţă provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producţie va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat şi lipsit de confortul stilului de viaţă modern.
Formatul original – „The Farm”, este deţinut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producţie din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internaţional precum „Survivor”, „Fame Factory” sau „Big Brother”. Formatul „The Farm” a fost produs cu succes în peste 50 de ţări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franţa, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, înregistrând un succes răsunător datorită formatului inedit. 
 
Telespectatorii vor fi martori de luni până joi şi sâmbăta de la 20:30 la viaţa de la fermă în condiţiile de trai de acum 100 de ani şi vor descoperi cum participanţii vor face faţă provocărilor şi cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul. 
 
Foto: Mediafax Foto
 
Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru vedete şi se va opri în vremea străbunicilor, în satul de poveste portretizat în zeci de scrieri ale autorilor români celebri. Întoarcerea la tradiţii şi la condiţiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocări. Gazda show-ului va fi alături de fermieri pentru a-i susţine moral şi pentru a-i determina să treacă peste etapele grele cu care se vor confrunta în cele 3 luni de convieţuire.
 
“Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobişnuite cu condiţiile de trai cărora vor trebuie să le facă faţă, într-o locaţie complet izolată sunt câţiva factori care fac din această producţie ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producţie este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situaţii inedite ce îi vor surprinde, dar şi de emoţie, zâmbete şi suspans”, a declarat Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV. 
 
Cei 12 fermieri vor fi iniţiaţi în tainele agriculturii şi traiului la ţară de către Mentorul Fermei, un om cu experienţă, care şi-a petrecut întreaga viaţă trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt şi o importantă sursă de hrană. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârşit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenţi.
 
Foto: Mediafax Foto
 
Concurenţii se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei,cât şi cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenţi vor intra la duel pentru a se lupta să îşi păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiţia. Probele vor fi diverse şi îi vor pune pe concurenţi în situaţii limită.
 
Provocările, intriga, stresul şi lipsa hranei cu care vor trebui să se confrunte cele 12 vedete vor fi doar câteva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face faţă şi cum vor reacţiona în situaţii extreme, rămâne de văzut la „Ferma Vedetelor”, din martie la PRO TV.