Fermierii au votat! Lucian Viziru intră la duel

Apropo.ro / 02.04.2015, 18:00
Fermierii au votat! Lucian Viziru intră la duel
După două săptămâni petrecute la “Ferma Vedetelor”, Lucian a fost ales în unanimitate de concurenţi să intre la duel. Printre motivele nominalizării lui s-a regăsit şi faptul că încă nu a demonstrat că îşi doreşte cu adevărat să fie acolo, însă sentinţa de a merge la duel nu l-a luat deloc prin surprindere.
Ziua a început cu Dan Helciug şi Lucian Viziru care au dezbătut subiectul duelului şi pe cine ar alege Lucian în eventualitatea în care va fi ales. Deja resemnat, Lucian i-a răspuns evaziv şi, mai în glumă, mai în serios, i-a dat de înţeles că se aşteaptă să fie primul duelist. 
 
Foto: Pro TV
 
Iulia Vântur a întrebat toţi fermierii ce au învăţat nou despre ei la “Ferma Vedetelor” până acum. Unii au realizat că au devenit mai toleranţi, alţii că s-au obişnuit cu lipsa lucrurilor de care se credeau dependenţi, au văzut că se poate trăi şi altfel. Însă, din nou s-a deschis subiectul certurilor dintre băieţi şi Dan, iar cel din urmă a decis să doneze premiul când va ajunge în finală. Afirmaţia lui a deranjat pe toată lumea pentru că a presupus că va ajunge în finală: “Este ultima persoană la care mă aştept să câştige premiul. Şi asta nu e o jignire, e rezultatul acţiunilor tale de până acum!”– a spus Ionuţ. Într-un final fermierii au îngropat securea, şi-au dat mâna cu toţii pentru o fermă mai puternică şi s-au împăcat.
 
Foto: Pro TV
 
În momentul deciziei primului duelist, toţi concurenţii l-au votat în unanimitate pe Lucian pentru a intra la duel, iar Cristina a confirmat. Motivul de bază a fost faptul că este nou venit, însă Lucian şi Augustin anticipaseră deja această decizie: “Părerea mea este că în continuare sunt privit ca un outsider, că am venit cu trei săptămâni mai târziu de cât restul găştii şi am de punctat nişte lucruri!”– a declarat Lucian.