Fernando Colunga vrea să plece de la Televisa la Telemundo

Apropo.ro / 19.01.2015, 11:06
Fernando Colunga vrea să plece de la Televisa la Telemundo
Surse din compania mexicană "Televisa" dau că sigură informaţia că actorul Fernando Colunga va părăsi compania care l-a făcut faimos pentru că nu mai este mulţumit de rolurile care i se oferă. La 48 de ani, actorul cunoscut din telenovelele "Amor real" şi "Esmeralda", visează acum la o carieră în Telemundo, unde logodnica lui, Blanca Soto, este protagonista serialului"Señora Acero".
În ultimii ani, Fernando Colunga a apărut destul de puţin în telenovelele mexicane, ultimul proiect „Îţi ordon să mă iubeşti” fiind mai degrabă un eşec decât un succes. Actorul, altădată căutat asiduu de producătorii mexicani, aşteaptă acum oferte să-l readucă în prim plan, mai ales că noile figuri masculine ale Televisei păr să fi acaparat cu totul podiumul popularităţii. 
 

 

Ultimul proiect i-a fost oferit producătorul Salvador Mejia în proiectul „Quiero Odiarte, pero Te Amo”, dar actorul l-a respins nemulţumit de povestea telenovelei şi de faptul că pare prea în vârstă lângă Ana Brenda Contreras, actriţă din rolul principal. Conform celor de la Latinos Famosos, el şi-ar dori mai degrabă să apară în sezonul 2 al serialului „Señora Acero” (Telemundo), unde rolul principal e deţinut de logodnica oficială, Blanca Soto.