Fii star de Cinema City!

De: Mioara Tronaru / 12.07.2013, 12:37
Fii star de Cinema City!
Peste 500.000 de premii, un autoturism Mitsubishi ASX , o excursie în Republica Dominicană şi bilete de avion Lufthansa pentru orice destinaţie din Europa îşi aşteaptă câştigătorii în locaţiile Cinema City din ţară.

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est, anunţă lansarea campaniei de vară “Fii star de Cinema City şi câştigă premii ca în filme”, prin care cinefilii pot câştiga peste 500.000 de premii.

În perioada 12 iulie – 31 august 2013, toţi clienţii care vor achiziţiona bilete la film vor primi carduri răzuibile, care le oferă şansa de a intra în tragerea la sorţi pentru unul dintre marile premii, un autoturism Mitsubishi ASX, un sejur de 5 stele în Republica Dominicană sau bilete de avion Lufthansa pentru orice destinaţie din Europa, sau de a câştiga pe loc unul dintre sutele de mii de premii.

Vara aceasta, pe lângă oferta bogată de filme, promoţia Cinema City aduce o mulţime de premii instant constând în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri Mars, CD-uri Cat Music, abonamente fitness World Class sau vouchere de reducere pentru pachete de turism.

 “Toţi cei care aleg cinematografele Cinema City ca formă de relaxare  se vor putea bucura vara acesta şi mai mult de filmele preferate. Orice bilet la film le asigură cinefililor o şansa de a câştiga premii speciale. Îi invităm pe toţi cei care caută un refugiu pentru a scăpa de zilele toride să se bucure atât de blockbustere cât şi de sutele de mii de premii ca-n filme,” a declarat Mălina Marinescu – Sandu, Brand Manager Cinema City România.

Sezonul estival pregăteşte o ofertă generoasă pentru publicul iubitor de filme. “Oameni mari şi fără minte”, “Greu de pensionat 2”, ”Strumpfii 2 3D”, “R.I.P.D. Copoi pentru strigoi”, “Cercul de Foc”, “The Wolverine”, “Elysium” sunt printre cele mai aşteptate titluri ale verii, care uimesc din nou prin acţiune, efecte speciale şi aventuri explozive.