Fiica adoptivă a lui Woody Allen readuce în atenție faptul că regizorul ar fi agresat-o sexual în copilărie

De: Marian Andrei / 02.02.2014, 11:55
Fiica adoptivă a lui Woody Allen readuce în atenție faptul că regizorul ar fi agresat-o sexual în copilărie
Acuzația a fost formulată, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al unui jurnalist de la New York Times.

„Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să știți că atunci când aveam șapte ani, Woody Allen m-a luat de mână și m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă și să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual„, scrie tânăra.

Nu este prima dată când regizorul este acuzat că și-a molestat sexual fiica adoptată în timpul relației cu actrița Mia Farrow. În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de șapte ani.

Acuzațiile au fost formulate în timpul unui conflict dur dintre actriță și regizor, după ce aceasta descoperise că Allen avea o aventură cu o altă fiică adoptată de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment în vârstă de 20 de ani.

Regizorul nu fost urmărit în instanță, el negând că ar fi agresat-o pe Dylan Farrow. „Este puțin probabil ca domnul Allen să fie urmărit penal pentru abuz sexual pe baza probelor”, a declarat atunci judecătorul Elliott Wilk, de la Curtea Supremă, potrivit unei publicații americane.

Potrivit CNN, reprezentanții regizorului american nu au răspuns la aceste noi acuații.