Fiica lui Adrian Enache, atacată în apartamentul tatălui ei

De: Cătălina Matei / 07.07.2014, 09:36
Fiica lui Adrian Enache, atacată în apartamentul tatălui ei
Diana Enache, fiica lui Adrian din prima căsătorie, a fost atacată ieri noapte cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei.

Conform Mediafax, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00, la scurt timp după ce Diana Enache a intrat în blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa. Tânăra a intrat în apartament şi, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranţele de la panoul electric.

Foto: Facebook

Se pare că, în timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag şi a atacat-o pe fata cântăreţului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor. Diana a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Foto: Facebook

Conform surselor citate de Mediafax, agresorul a fost dus la audieri, la Secţia 2 Poliţie, unde le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Cântăreţul Adrian Enache a depus plângere la poliţie pe numele agresorului, au precizat sursele citate.