Fiica lui Dan Cruceru, model pentru Cătălin Botezatu

De: Nicoleta Nicolae / 29.02.2016, 13:50
Fiica lui Dan Cruceru, model pentru Cătălin Botezatu
Moment important pentru Dan Cruceru. Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model în prima colecţie a designerului Cătălin Botezatu pentru copii, în cadrul primei ediţii a festivalului Kids Fashion Week.

Cea mică a făcut furori pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti, acolo unde o mulţime de parinti si copii s-au bucurat de colectiile celebrului designer.

„Nu în urmă cu 20 de ani când am intrat la unul dintre cele mai bune licee din ţară, cu 10 la mate, nu în urmă cu 14 ani,  când am intrat la Facultatea de Jurnalism. Nici măcar în urmă cu opt ani, când am transmis de la Washington, de la prima învestire a lui Obama. Nici măcar în urmă cu 5 ani, când am avut primul direct ca prezentator la Poveştiri Adevărate, la Acasă TV. Aseară a fost momentul de care am fost cel mai mândru în toată viaţa mea de 34 de ani. Deşi eu n-am avut niciun merit pentru el. Dar aşa mi s-a umplut sufletul de bucurie, aşa fălos am avut pieptul că nu mai aveai loc de mine nicăieri. Aseară a fost momentul Sophiei, Prinţesei mele fantastice. Boţul ăla de om a depăşit obstacole pe care mulţi adulţi nu sunt în stare să le doboare. Şi-a învins emoţiile şi a luat lumea în piept. A defilat pe scenă ca model în prima colecţie Cătălin Botezatu pentru copii”, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.