Fiica lui Paul Walker, mesaj plin de durere: “Aş vrea să mă trezesc din coşmar!”

De: Nicoleta Nicolae / 02.12.2013, 10:20

Fiica lui Paul Walker, mesaj plin de durere: “Aş vrea să mă trezesc din coşmar!”
Fata actorului Paul Walker trece prin momente cumplite.


Vestea morţii tatălui ei a adus-o într-o stare de disperare, tânăra de numai 16 ani postand un mesaj, pe un site de socializare, în care a mărturisit că pierderea părintelui ei a distrus-o.

 Paul Walker, actorul principal din “Fast and Furious”, care şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un accident rutier, are o fiica de 16 ani, Meadow, cu fosta lui prietena, Rebecca McBrain, care locuieşte în Hawaii.

De curând, tânăra s-a mutat în California, pentru a fi mai aproape de tatăl ei, iar tragicul eveniment în urma căruia actorul Paul Walker a decedat a venit ca un şoc pentru Meadow, căreia îi este greu să creadă ca e adevărat ce s-a întâmplat.

“Nu pot sa descriu în cuvinte cât de mult mă doare… Sufletul mă doare atât de mult… Nu m-am asteptat niciodata ca aceasta zi o sa vina, nu mi-am imaginat niciodata asa ceva. As vrea sa ma trezesc din acest cosmar si viata mea sa revina la ceea ce a fost inainte. Micuta mea stea albastra este in cer acum. Vei avea mereu un loc in sufletul meu. Tu ai facut istorie. Te iubesc extrem de mult”, a scris tânăra pe pagina de Facebook.