Fiica Monicăi Gabor a fost operată. Irinuca se întoarce în România

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 15:27
Fiica Monicăi Gabor a fost operată. Irinuca se întoarce în România
Fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor este plecată în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de mama sa.

Totuşi fericirea îi este umbrită de problemele de sănătate. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a dezvăluit că Irina a fost diagnosticată cu o salazion, o afecţiune a ochilor, motiv pentru care are nevoie de operaţie. 

Irina, fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor, a fost operată în America.

‘E o problemă pe care nu voiam să o discut în presă, pentru a nu-i crea neplăceri Irinei’, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irina Columbeanu urmează să revină în România la începutul lunii septembrie.

„Bună dragii noştri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetiţa noastră a fost diagnosticată cu SALAZION. Din octombrie 2017 atât eu cât şi tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecţiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetiţa noastră de 11 ani are acum nevoie de operaţie. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem şi vouă prin ce trecem şi să vă rugăm din suflet, dacă aveţi informaţii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetiţa noastră de SALAZION scrieţi-ne fie la comentarii fie daţi-ne mesaje în privat. Vă mulţumim că vă pasă! Vă rog distribuiţi!”, scria Monica Gabor pe Facebook.

Chalazionul (şalazionul) ce este şi cum se tratează?

Salazionul este o formaţiune chistică, de natura inflamatorie, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor. Aceste glande secretă componenta lipidică a filmului lacrimal, care se etalează pe suprafaţa ochiului cu fiecare clipit. Glandele se află în interiorul pleoapelor şi canalele lor de secreţie se deschid la marginea liberă a pleoapelor, lângă gene. Dacă aceste canale se închid, glandele cresc în volum prin acumularea secreţiei lipidice care nu se poate elimina.