FILME MALL BĂNEASA. Ce ruleaza în weekend-ul 26 – 27 aprilie la Grand Cinema!

De: Mioara Tronaru / 25.04.2014, 09:00
FILME MALL BĂNEASA. Ce ruleaza în weekend-ul 26 - 27 aprilie la Grand Cinema!
Iata lista filmelor care vor rula în Mall Băneasa în weekend-ul 26 - 27 aprilie, la cinematograful Grand Cinema!

FILME MALL BĂNEASA. Noe
Program sâmbătă, duminică: 10:40

FILME MALL BĂNEASA. Marea Frumuseţe
Program sâmbătă, duminică: 14:30

Distribuţia: Sabrina Ferilli, Toni Servillo, Isabella Ferrari

Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneţii, Jep Gambardella, care rememorează tinereţea lui plină cândva de pasiuni, atunci când priveşte oraşul Roma ca un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali.

FILME MALL BĂNEASA. Hotel Grand Budapest
Program sâmbătă, duminică: 14:55, 19:30

Distribuţia: Jude Law, Edward Norton, Ralph Fiennes, Owen Wilson, Adrien Brody, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Tilda Swinton

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său.

FILME MALL BĂNEASA. Tinker Bell: Clopotica şi Zâna Pirat – 3D – dublat
Program sâmbătă, duminică: 10:30, 11:50, 13:30

Distribuţia: Debby Ryan, Lucy Hale, Lucy Liu, Jesse McCartney, Matt Lanter, Carlos Ponce, Christina Hendricks, Anjelica Huston

Zarina, o zână inteligenta şi ambiţioasă, devine fascinată de puterea prafului magic albastru pe care îl fura. Apoi, părăseşte Pixie Hollow şi se înhăitează cu piraţii din Skull Rock, devenind în scurt timp căpitanul lor.

 

FILME MALL BĂNEASA. Captain America: Războinicul iernii – 3D
Program sâmbătă: 15:25, 20:30, 23:10
Program duminică: 12:25, 15:25, 20:30, 23:10

Distribuţia: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Anthony Mackie

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zapezi ale Arcticii.

Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii.

FILME MALL BĂNEASA. Adio, dar mai stau puţin
Program sâmbătă, duminică: 10:30, 17:10, 21:45

Distribuţia: Pierce Brosnan, Imogen Poots, Aaron Paul, Toni Collette, Sam Neill, Rosamund Pike, Shola Adewusi

Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţiala nu poate sugera că este loc şi de mai bine?

FILME MALL BĂNEASA. Zona de pericol
Program sâmbătă, duminică: Sala 1 – 18:40, 21:00, 23:20, Sala 2 – 10:55, 13:15, 14:35. 17:50, 20:00, 22:15

Distribuţia: Paul Walker, David Belle, RZA, Cătălina Denis, Carlo Rota, Robert Maillet, Andreas Apergis

Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker înainte de moartea să prematură într-un accident de maşină. Starul francizei Furios şi iute interpretează un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. în arsenalul acestuia se afla o bombă atot-distrugatoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gangsterului, într-un joc pe muchie de cuţit.

FILME MALL BĂNEASA. Rio 2 – 3D Dublat
Program sâmbătă, duminică: 10:35, 11:40, 12:55, 14:00, 15:15, 16:20, 18:10

Distribuţia: Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg, Leslie Mann, Andy Garcia, Rodrigo Santoro, Jake T. Austin, Will.i.Am

Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţă perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. în vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

FILME MALL BĂNEASA. Rio 2
Program sâmbătă: 16:00
Program duminică: 11:10, 16:00

FILME MALL BĂNEASA. Tarzan – 3D
Program sâmbătă, duminică: 11:15, 18:30

Distribuţia: Kellan Lutz, Spencer Locke, Jaime Ray Newman, Robert Capron, Mark Deklin, Trevor St. John, Christian Serritiello

Un grup de maimuţe curioase îl adopta pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţa să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

FILME MALL BĂNEASA. Tânără şi frumoasă
Program sâmbătă, duminică: 12:45, 22:30

Distribuţia: Charlotte Rampling, Geraldine Pailhas, Johan Leysen, Marine Vacth, Nathalie Richard, Carole Franck, Fantin Ravat

Jeune et Jolie spune povestea unei tinere prostituate (Marine Vacth), care se ocupa cu asta nu pentru bani, ci din plăcere, de-a lungul a „patru anotimpuri şi patru cântece”.

FILME MALL BĂNEASA. Cocktail
Program sâmbătă, duminică: 16:10, 19:15

Distribuţia: Deepika Padukone, Saif Ali Khan, Randeep Hooda

Meera este o femeie timidă, introvertita care îşi revine după o căsnicie nereuşită cu Kunal Ahuja care i-a cheltuit toate economiile sub pretextul că încerca să construiască pentru amândoi un viitor la Londra.

FILME MALL BĂNEASA. D’Ora – Digital
Program sâmbătă, duminică: 17:30, 19:45

Distribuţia: Delia Antal, Julian Byrd, Mihai Arsene, Sophie Brabenec, Mircea Tudosa, Ian Knauer, Judith Clements, Sebastian Lupu

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunista, o tânără naivă profita de oportunitatea de a emigra în Anglia, chiar dacă asta înseamnă a călători cu o dubă, ascunsă într-o cutie de carton.

Ajunsă la Londra, visurile ei de a se îmbogăţi şi a deveni faimoasa sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de viaţă, de la o existenţă monotonă şi săracă în România la o viaţă riscantă la Londra, precum şi dorinţa de a-şi depăşi condiţia şi a-şi ajuta rudele de acasă, o încarcerează pe Dora într-o lume în care inocenta ei este treptat spulberată.

Citeste si

http://www.protvmagazin.ro/stiri/cinema/a12510254-filme-cinema-filme-mall-vitan-25-27-aprilie-2014