• IMDB 5.9
  • Comedie
Actori:
Zac Efron , Aubrey Plaza , Robert De Niro , Julianne Hough , Zoey Deutch , Dermot Mulroney , Jason Mantzoukas , Adam Pally
Regizori:
Dan Mazer
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
102 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
5.9
Sinopsis

Robert De Niro apare acum în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult.

Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro), care pare de neoprit. încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Trailere & Video
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații