• IMDB 6.9
  • Comedie romantica
Actori:
Daniel Radcliffe , Adam Driver , Oona Chaplin , Zoe Kazan , Jordan Hayes
Regizori:
Michael Dowse
Audiența:
n/a
Țara:
Irlanda-Canada
Durata:
98 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
6.9
Sinopsis

Wallace (Daniel Radcliffe) este un romantic incurabil. Nicio dramă din viaţa sa - divorţul părinţilor, trădarea iubiteri, abandonarea facultăţii de medicină - nu îi pot schimba idealurile. La un party, în timp ce face versuri din magneţii de pe un frigider, o întâlneşte pe Chantry. Aşa descoperă ce potrivire perfectă este între ei. Însă doar ca amici, pentru că ea este implicată într-o relaţie serioasă de ceva vreme.

În timp, Wallace se îndrăgosteşte de Chantry, iar ea îşi descoperă cam aceleaşi sentimente pentru el. Cei doi se trezesc blocaţi în ceea ce se numeşte "friend zone". Povestea din What If este redată prin intermediul întâlnirilor celor doi de pe parcursul unui întreg an. Vom vedea dacă sentimentele vor putea fi controlate şi relaţia platonică va putea fi păstrată sau, din contra, dacă relaţia de prietenie se va transforma în ceva mai mult de-atât.

Adaptare după cartea "Cigars and Toothpaste", de T.J. Dawe şi Michael Rinaldi.

Iniţial, filmul a avut titlul de lucru "The F Word", nume sub care a şi rulat luna trecută în Canada. Litera F provenea nu de la ce s-ar fi aşteptat mulţi, ci de la cuvântul "Friends". "Filmul este despre acele legături delicate care apar între diferite persoane, doar că la momentul nepotrivit", explică scenaristul Elan Mastai. "Sincronizarea are un rol deosebit de important atunci când îţi cauţi şi îţi găseşti jumătatea. Mi-a plăcut ideea de a scrie o comedie romantică morală, cu oameni care încearcă să facă ceea ce e corect. Pentru mine, tema esenţială a filmului este că minciunile nu au ce căuta în drumul spre obţinerea fericirii."

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații