• IMDB 6.3
  • Actiune
Actori:
Sylvester Stallone , Jason Statham , Antonio Banderas , Wesley Snipes , Mel Gibson , Harrison Ford , Arnold Schwarzenegger , Kelsey Grammer , Jet Li , Dolph Lundgren
Regizori:
Patrick Hughes
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
126 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
6.3
Sinopsis

Eroi de sacrificiu 3 îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) şi restul echipei faţă în faţă cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule şi implicit un personaj pe care Barney a fost forţat să-l ucidă…sau cel puţin aşa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcăleşte moartea, Stonebanks şi-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului şi implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi şi experţi în gadgeturi. Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din Eroi de sacrificiu de până acum.

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații