• IMDB 7.0
  • Comedie
Actori:
Joaquin Phoenix , Parker Posey, Emma Stone , Ben Rosenfield , David Aaron Baker , Jamie Blackley, Julie Ann Dawson , Ethan Phillips , Meredith Hagner
Regizori:
Woody Allen
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
96 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
7.0
Sinopsis

Profesorul de filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) se află pe fundul prăpastiei din punct de vedere emoţional, motiv pentru care viaţa i se pare lipsită de sens. De la activismul politic până la cursurile predate la colegiu, niciunul dintre proiectele în care s-a implicat nu a avut vreun impact major asupra cuiva.

La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (Parker Posey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui, şi Jill Pollard (Emma Stone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui. Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitarea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără. Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini.

Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.

Trailere & Video
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații