• IMDB 7.1
  • Aventuri
Actori:
Jennifer Lawrence , Josh Hutcherson , Liam Hemsworth , Woody Harrelson , Elizabeth Banks , Donald Sutherland , Philip Seymour Hoffman , Stanley Tucci , Sam Claflin , Julianne Moore , Jeffrey Wright , Willow Shields , Mahershala Ali
Regizori:
Francis Lawrence
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
123 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
7.1
Sinopsis

Katniss, cea care a câştigat ediţia trecută a Jocurilor Foamei, plus pe cea cu toate starurile, porneşte iar într-o aventură periculoasă. Tânăra a devenit simbolul pentru luptă, masele de rebeli din ţinutul Panem contând pe ea în încleştarea împotriva tiraniei Capitolului.

După evadarea spectaculoasă din Arena în care a fost aruncată alături de alţi veterani ai Jocurilor Foamei, Katniss ajunge în Districtul 13, un lăcaş subteran şi neştiut al rezistenţei faţă de opresiunea Capitoliului. Aici, ea cunoaşte o nouă organizare, se reface după extenuantele Jocuri ale Foamei şi se pregăteşte să aprindă Revolta alături de noii săi aliaţi.

De această dată, Katniss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark, care, după ce a fost răpit la finalul precedent, va reapărea într-o postură neaşteptată.

Actriţa, premiată cu Oscar în 2013 pentru rolul principal din "Silver Linings Playbook", a fost desemnată de către "Cartea recordurilor" 2015 ca fiind eroina dintr-un film de acţiune cu cele mai mari încasări la nivel mondial. Franciza a adunat pe plan internaţional peste 1,52 de miliarde de dolari. De asemenea, "Jocurile foamei: Sfidarea", al doilea film din serie, este considerat filmul post-apocaliptic cu cele mai mari încasări din întreaga lume - peste 854 de miliarde de dolari.

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații