• IMDB 7.5
  • Drama
Actori:
Bradley Cooper , Sienna Miller , Jake McDorman, Brian Hallisay , Kyle Gallner , Luke Grimes , Sam Jaeger , Keir O'Donnell
Regizori:
Clint Eastwood
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
134 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
7.5
Sinopsis

Regizorul Clint Eastwood revine pe marele ecrane cu filmul de acţiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a SUA.

Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războiului, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă.

În ciuda pericolului şi a dorului de casă, militarul duce la bun sfârşit patru misiuni de război, în care nu-şi lasă în urmă nici un camarad. Totuşi, odată ajuns lângă soţie şi copii, îşi dă seama că traumele de pe câmpul de luptă nu îi vor da pace niciodată.

Trailere & Video
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații