• IMDB 6.3
  • Comedie
Actori:
Verónica Echegui , Antonio de la Torre , Quim Gutiérrez , Sandra Martin , Alicia Rubio , Patrick Criado , Héctor Colomé , Roberto Álamo , Raúl Arévalo
Regizori:
Daniel Sánchez Arévalo
Audiența:
n/a
Țara:
Spania
Durata:
101 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
6.3
Sinopsis

Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei Mondiale la fotbal în Africa de Sud exact în ziua nunţii lor? Ephraim îşi reuneşte familia în această zi de catharsis naţional şi, cu întreaga ţară paralizată de meci, fiecare membru al familiei se va confrunta cu cea mai importantă provocare a vieţii: să se accepte aşa cum sunt.

În noua lui comedie, premiatul regizor explorează relaţiile şi secretele de familie, în care apar, alături de actorii cu care ne-a obişnuit (Antonio de la Torre şi Quim Gutiérrez, câştigători ai premiului Goya), un trio de debutanţi împreună cu un ansamblu de actori reputaţi.

Anul acesta, filmul a fost proiectat de două ori în cadrul celei de-a 13-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ambele proiecţii desfăşurându-se cu casele închise.

"Dacă nu te amuzi privind acest grup de fraţi, dacă un suferi odată cu ei, dacă n le poţi acepta tristeţile, dacă nu-ţi vine să îi strângi în braţe sau să îi pălmuieşti, dacă un simţi nevoia să li te alături într-o călătorie sau la un pahar de ceva, dacă nu simţi că ai devenit parte a aceste familii de debili, atunci am eşuat lamentabil." - Daniel Sanchez Arevalo.

"Nuntă în ofsaid" este al patrulea film de lungmetraj al lui Daniel Sanchez Arevalo şi a fost lansat în Spania în septembrie 2013, devenind foarte repede un succes naţional, dovadă fiind cele 11 nominalizări la Premiile Goya.

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații