• IMDB 5.8
  • Comedie neagra
Actori:
John Hawkes , Mos Def , Tim Robbins , Jennifer Aniston , Mark Boone Junior , Isla Fisher , Will Forte
Regizori:
Daniel Schechter
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
98 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
5.8
Sinopsis

Ordell Robbie şi Louis Gara ajung să se cunoască la puşcărie, unde sunt amândoi închişi pentru furt de maşini. Când Louis e eliberat, lui Ordell îi vine ideea să şantajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care deţine milioane de dolari ascunşi prin conturi off-shore.

În poveste ajunge să fie implicată Mickey Dawson, soţia frumoasă a lui Frank, care suferea de plictiseală în căsnicia ei nefericită şi care trecea printr-o criză de identitate. Louis şi Ordell îşi închipuie că, dacă o răpesc pe Mickey şi cer un milion de dolari răscumpărare, Frank Dawson n-o să aibă curajul să meargă la poliţie să-i denunţe, pentru că ei, răpitorii, ar putea să-i dea în vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea să meargă prost?

Mickey e răpită şi dusă la casa lui Richard Edgar Monk, un simpatizant nazist idiot şi grotesc, înnebunit după arme. Singura problemă deocamdată ar fi că există un martor la momentul răpirii, un vecin pe care îl cheamă Marshall Taylor, care tocmai încerca să aibă o aventură cu Mickey. Acesta are acum dilema morală de a recunoaşte că era pe cale să comită un adulter şi să ofere poliţiei informaţiile necesare, sau să se dea deoparte şi să aştepte să vadă ce se întâmplă cu Mickey.

Dar cel mai important e că Mickey, Louis şi Ordell nu ştiu un lucru: Frank tocmai depusese cererea de divorţ.

Pentru ca lucrurile să meargă şi mai rău, intră în scenă Melanie. E amanta sexy şi isteaţă din Bahamas, acolo unde Frank are un bârlog secret. Aceasta preia controlul şi reuşeşte să manipuleze şi să deturneze complet şantajul. Îi dă lui Frank ideea că poate nici nu o vrea înapoi pe Mickey, acum că vrea să divorţeze de ea...

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații