• IMDB 6.7
  • Drama
Actori:
Liam Neeson , Marina Squerciati , Sebastian Roché , Mark Consuelos , David Harbour , Boyd Holbrook, Dan Stevens
Regizori:
Scott Frank
Audiența:
n/a
Țara:
SUA
Durata:
114 min
Info:
IMDB
Nota IMDB:
6.7
Sinopsis

Inspirat din seria de romane poliţiste scrise de Lawrence Block, “Umblând printre morminte” îl are pe Liam Neeson în rolul principal (Non-Stop, seria Taken). Acesta interpretează rolul lui Matt Scudder, un fost poliţist în cadrul poliţiei newyorkeze, care acum lucrează la limita legii, ca detectiv particular neautorizat.

Când Scudder acceptă fără tragere de inimă să-l ajute pe traficantul de heroină Kenny Kristo (Dan Stevens, cunoscut pentru rolul din serialul Downton Abbey) să-i prindă pe cei care i-au răpit şi apoi i-au ucis soţia cu brutalitate, detectivul află că nu este prima dată când aceştia comit o astfel de crimă... şi că nu va fi nici ultima. Estompând graniţa dintre bine şi rău, Scudder încearcă să-i prindă pe ucigaşi înainte ca aceştia să ucidă din nou, urmărindu-i pe străzile lăturalnice ale New Yorkului.

În thrillerul plin de suspans  îi mai puteţi vedea pe Boyd Holbrook (Very Good Girls), în rolul lui Peter Kristo, fratele lui Kenny, un dependent care încearcă să renunţe la droguri şi care i se alătură lui Scudder, în încercarea de a-i găsi pe criminali; pe David Harbour (Quantum of Solace), care interpretează rolul lui Ray şi pe Adam David Thompson (Martha Marcy May Marlene), în rolul lui Albert, doi criminali în serie, a căror abilitate de a se ascunde le permite să fie întotdeauna cu un pas înaintea poliţiştilor; de asemenea, îl mai puteţi vedea şi pe Brian Bradley  (Earth to Echo), în rolul lui TJ, un tânăr artist care-şi duce viaţa pe străzi şi care se împrieteneşte cu fostul poliţist.

Trailere & Video
Galerie Foto
Comentarii
Alte filme
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații