”Filmele şi vedetele anului 2013” sunt la Pro Cinema

De: Mioara Tronaru / 27.12.2013, 08:00
”Filmele şi vedetele anului 2013” sunt la Pro Cinema
Pe 31 decembrie, de la ora 19:00, “Filmele şi vedetele anului 2013” sunt la Pro Cinema.

De la Globul de Aur şi Oscar şi până la Festivalurile de film de la Cannes, Berlin şi Veneţia, telespectatorii Pro Cinema vor avea ocazia să fie prezenţi la toate evenimentele cinematografice majore ale anului care tocmai se încheie urmărind “Filmele şi vedetele anului 2013”, emisiune difuzată de Pro Cinema pe 31 decembrie începând cu ora 19:00.

Poveşti din culisele celor mai importante producţii cinematografice ale anului 2013, dar şi ale filmelor care au avut cel mai mare succes de box-office, printre care Life of Pi, Iron Man 3, The Great Gatsby, Star Trek şi World War Z – toate vor putea fi urmărite la “Filmele şi vedetele anului 2013”.

În lumina reflectoarelor se vor afla şi cele mai “hot” vedete de la Hollywood: Ryan Gosling, Zoe Saldana, Channing Tatum, Henry Cavill şi Emilia Clarke.

Nu vor fi uitaţi nici cei de la care ne-am luat rămas bun în anul care tocmai se încheie, precum Cory Monteith şi James Gandolfini. O retrospectivă a celor mai semnificative momente ale carierei lor vor putea fi urmărite la “Filmele şi vedetele anului 2013”. Şi tot atunci, telespectatorii Pro Cinema vor putea afla care sunt principalele evenimente care vor marca lumea filmului în 2014.