Filmul pe care nu ai să-l vezi niciodată! Premiera va avea loc în 2115

De: Nicoleta Nicolae / 22.11.2015, 07:00


Filmul pe care nu ai să-l vezi niciodată! Premiera va avea loc în 2115
Proiect inedit al celebrului actor John Malkovich.


Acesta a realizat împreună cu regizorul Robert Rodriguez un film care va putea fi văzut abia peste 100 de ani. În tot acest timp, copiile producţiei vor fi păstrate într-un seif, departe de ochii oricărui cinefil curios. Peste 1000 de personalităţi au primit deja invitaţii pentru ciudata ecranizare, iar biletele vor fi transmise din generaţie în generaţie.

Controversatul film pare să fie mai degrabă o reclamă pentru coniacul Ludovic al XIII-lea. Anul acesta, a apărut o ediţie extrem de limitată a ultra-luxoasei băuturi ce data fix de acum 100 de ani.


 
Pe internet au fost lansate deja trei versiuni de teasere ale producţiei care prezintă viitorul imaginat de John Malkovich. Actorul susţine că a studiat intens noţiuni de futurism, ba chiar şi „viziuni” ale viitorului aşa cum erau ele în urmă cu un secol. Malkovich a imaginat trei variante despre cum va arăta lumea în 2115, una super computerizată, una post-Cernobâl într-o civilizaţie în colaps şi o variantă retro a viitorului aşa cum a fost imaginat acesta în filmele SF ale anilor ’40-’50.

Producţia are drept motto o frază ironică: Filmul pe care nu ai să-l vezi niciodată. Invitaţiile pentru premieră care va avea loc în 2115 au fost deja trimise sub formă unor bilete de fier către 1000 de personalităţi care vor fi obligate să le transmită mai departe urmaşilor.