Fiul cel mare al Tinei Turner s-a sinucis

Redacția / 04.07.2018, 11:46
Fiul cel mare al Tinei Turner s-a sinucis
Fiul cel mare al cântăreţei americane Tina Turner, Craig Turner, a fost descoperit mort în locuinţa sa din California, iar autorităţile spun că acesta s-a sinucis prin împuşcare.

Medicii legişti de la Departamentul de poliţie din Los Angeles spun că bărbatul, în vîrstă de 59 de ani, a fost descoperit mort marţi, scrie mediafax.ro.

Craig Turner lucra la o companie imobiliară din San Fernando Valley, iar tatăl lui biologic era saxofonistul Raymond Hill, însă a fost adoptat de fostul soţ al Tinei, Ike Turner. Hill şi Ike au fost colegi în trupa Kings Of Rhythm. Tina Turner – pe numele real Anna Mae Bullock – a avut o relaţie cu Hill pe când lucra ca solistă de backup pentru trupă şi l-a născut pe Craig la vârsta de 18 ani. Relaţia ei cu Hill a fost una de scurtă durată.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu Ike Turner în 1958 şi a adoptat ulterior numele de scenă Tina Turner. Cei doi au lansat mai multe hituri, printre care „I Idolize You”, „It’s Going to Work Out Fine” şi „Poor Fool” şi au câştigat un premiu Grammy în 1971, pentru piesa „Proud Mary”. În viaţa personală, însă, Tina Turner a fost o femeie abuzată fizic în mod regulat de soţ, iar abuzurile l-au afectat şi pe Craig. În cele din urmă, Tina l-a părăsit pe Ike, în 1976, iar muzicianul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină.

Craig Turner mai are un frate vitreg, Ronnie Turner, în vârstă de 57 de ani, care este muzician şi în trecut a cântat cu părinţii săi. Ike Turner a mai avut doi copii dintr-un mariaj anterior, pe care Tina i-a adoptat şi i-a crescut alături de ai săi.

FOTO HEPTA