Emilia Popescu este Mama Vitregă în "Cenuşăreasa"!

  • 17.03.2015
  • ● Vizualizări: 1486

La o distanţă de 65 de ani de la premiera animaţiei realizate de Disney, „Cenuşăreasa” readuce în atenţia publicului basmul care a încântat generaţii întregi, într-un spectacol vizual uimitor.


Varianta dublată în limba română aduce şarm, unicitate şi pe una dintre cele mai iubite prezenţe ale televiziunii şi teatrului românesc, Emilia Popescu, care îşi împrumută vocea Mamei Vitrege în noua producţie de la Disney. Fosta jurată a emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV, aduce la viaţă prin intermediul timbrului său inconfundabil unul dintre personajele care au fascinat generaţii de copii şi adulţi, Mama Vitregă. Mama Vitregă/ Lady Tremaine interpretată de Cate Blanchett în original, este o reinterpretare modernă a femeii haine care o obligă pe fiica ei vitregă, Ella, să fie slujnică în propria ei casă, fiind geloasă pe frumuseţea sa.


Mama Vitregă a avut multe visuri spulberate ce au lăsat-o plină de regrete; cu timpul acestea s-au transformat în cruzime şi dispreţ faţă de Ella.

Îngrijindu-se doar de fiicile ei, Drizella şi Anastasia, şi încercând să o umilească în cel mai josnic fel pe sărmana Ella, o opreşte să meargă la balul unde mai târziu Ella îl va întâlni pe alesul inimii sale. De aici începe povestea: dovleacul, zâna bună, condurul pierdut la miezul nopţii, şi restul este doar magie!
 
Emilia Popescu nu se află la prima colaborare de acest gen, aceasta dezvăluindu-şi personalitatea prin cântecele din filmele cu Winnie de Pluş - ''Marea Aventură a Porcuşorului'' sau ,,Un An Nou Fericit cu Pluş'', în original cea care înterpretează melodiile este Carly Simion.


 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații