4 filme pe care le vedem toamna aceasta: The Predator”, „Venom”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „The Nutcracker and The Four Realms”

La 30 de ani de la acţiunea din primul film al seriei „The Predator”, vânătorii cei mai letali ai universului revin, şi nu oricum, pregătiţi să invadeze marile ecrane. Filmul de acum nu este un reboot, ci o continuare a celebrei francize SF: „E o încercare de a face ceva – aceeaşi lume, acelaşi univers, dar 30 de ani mai târziu”, explică Shane Black, regizorul şi scriitorul filmului.

Universul este acelaşi, însă ecranul de cinema pe care poţi urmări spectaculoasa producţie nu mai este la fel. Acum poţi vedea filmul pe cel mai mare ecran de cinema curbat din ţară – în format IMAX, pentru o experienţă cinematografică dincolo de limitele imaginaţiei. Misterioasele creaturi care au înlocuit vechiul Predator, mai mari, mai puternice şi mai terifiante decât oricând sunt pregătite să acapareze ecranul de 23 metri înălţime şi 25 metri lăţime, iar sunetul puternic al Predatorului Suprem îţi va pătrunde „până în oase”.

Pentru o vizionare şi mai intensă, poţi urmări filmul în format 4DX. Vei trăi filmul la intensitate maximă şi vei simţi pe pielea ta, la propriu, aventura echipajului de ex-soldaţi - Casey, McKenna, Williams şi Sapir, singurele persoane care au forţa de a lupta împotriva invadatorilor. Scaunele mobile, perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, şi efectele speciale de vânt, apă, aer, ceaţă sau mirosuri te vor transpune în mijlocul luptei, pentru o experienţă cinematografică extremă.

Filmul este disponibil în cinematografe începând cu 14 septembrie, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=KIEGAEJN7bQ

Alte producţii de neratat în IMAX sau 4DX toamna aceasta

1. „Venom” – din 5 octombrie în format 2D şi IMAX 2D
„Venom”, cel mai recent film din Universul Marvel, ni-l aduce Tom Hardy în rolul unuia dintre cele mai enigmatice, complexe şi dure personaje. În timp ce investiga experimentele unui om de ştiinţă pentru un articol care spera să îi salveze imaginea publică, Brock (Tom Hardy) ajunge în contact cu materia care îi infestează corpul, îi schimbă personalitatea şi îl transformă într-un simbiot cu super-puteri.

Efecte speciale „din alt univers” se vor vedea cel mai bine în IMAX, cel mai imersiv format de cinema care te aduce faţă în faţă cu Eddie Brock şi alter ego-ul lui înfricoşător.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=4d6giSM1mac

2. „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” – din 16 noiembrie în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D
Cea de-a doua parte a poveştii ne încântă cu noile aventuri ale magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) care îşi uneşte forţele cu tânărul Albus Dumbledore (Jude Law) pentru a-l împiedica pe Gellert Grindelwald (Johnny Depp) să ridice vrăjitorii mai presus de toate fiinţele non-magice. Newt şi prietenii săi au parte de noi pericole care te ţin cu sufletul la gură, în lumea tot mai periculoasă a vrăjitorilor.

Pentru un plus de magie şi pentru o experienţă cinematografică care te poarta dincolo de limitele imaginaţiei poţi urmări filmul în format IMAX, sau poţi alege să îţi înfrângi fricile alături de personaje şi să îţi foloseşti toate simţurile în sala 4DX, pentru o vizionare şi mai captivantă.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=oCDKkDOMUco

3. „The Nutcracker and The Four Realms” – din 30 noiembrie în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D
Tânăra Clara (Mackenzie Foy) este transportată într-o lume magică unde întâlneşte un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight) şi o armată de şoricei. Cu ajutorul acestora trebuie însă să răzbească mai departe de Ţinutul Fulgilor de Zăpadă, Ţinutul Florilor şi Ţinutul Dulciurilor, în sumbrul tărâm condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a reinstaura armonia în lume.

Decorul spectaculos din cele trei Tărâmuri te va acapara complet în sala IMAX, iar imaginile clare ca lacrima şi efecte vizuale vibrante te vor transpune în mijlocul poveştii. În sala 4DX, filmul devine realitate - cu ajutorul mişcării şi al efectelor ambientale vei avea parte de o călătorie uimitoare şi vei fi transportat direct în cel de-al patrulea Tărâm misterios.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=BXfxLIuNJvw

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații