Adela Popescu are un nou coleg în emisiune. Cine îi va ţine locul lui Cove? „Mi se îndeplineşte o dorinţă veche“

Adela Popescu va avea un nou coleg la emisiunea „Vorbeşte lumea“

Dacă săptămână trecută Adela Popescu i-a avut co-prezentatori pe Octavian Strunilă (36 de ani) şi Paul Ipate (32 de ani), începând de astăzi actorul Andrei Duban (45 de ani) va fi alături de ea în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 10.30.

   „Şansa pe care o am, să prezint alături de o talentată actriţă şi un om deosebit cum este Adela Popescu, este o mare bucurie. Moş Crăciun îmi îndeplineşte o dorinţă veche - să prezint o emisiune la cel mai vizionat post din România, la un nivel înalt de profesionalism. Am să încerc să aduc în emisiune o energie bună, pozitivă şi să o fac să râdă pe Adela cât să îi ţină până când se întoarce Cove!”, a declarat Andrei Duban.

Gabriel Coveşeanu, cunoscut sub numele de Cove, nu va mai face parte din emisiunea pe care o modera alături de Adela Popescu, Vorbeşte lumea. Actorul pregăteşte o nouă emisiune, la acelaşi post de televiziune. Noua emisiune se numeşte „Mă însoară mama!".  Este un reality show matrimonial la care vor participa 10 tineri cu vârste de peste 25 de ani, alături de mamele lor.

„Dragii mei, poate aţi aflat sau poate aflaţi acum, voi avea un nou proiect – “Mă însoară mama!”. Motiv pentru care voi lipsi pentru câteva zile de la “Vorbeşte lumea”, dar asta nu înseamnă că dispar de tot. Voi fiţi cu ochii pe Adela pentru că nici ea nu ştie ce surprize îi pregătesc!”, a anunţat Cove.

Adevărul din spatele despărţirii dintre Adela Popescu şi Dan Bordeianu! "Nu a fost o relaţie normală"

Dan Bordeianu, de nerecunosct! Cum arată acum fostul iubit al Adelei Popescu

Adela Popescu a pozat nud!

Dan Bordeianu s-a însurat în mare secret! Cum arată mireasa lui

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE